Egy komplett vicc lesz az idei Oscar-gála, és sajnos nem a jó értelemben

Oscar 2019: lesz minden, de nem lesz semmi, rövid lesz, de úgy, hogy bizonyos díjakat a reklámszünetekben adnak át. Noooormális?

Nagyon elgurult a gyógyszere az Akadémiának, vagy inkább az Oscar-gálát szervező már bocsánat, de idiótáknak, a gálát ugyanis a lehető legpolkorrektebbé tették (a Fekete Párduc jelölése a legjobb filmek között sem más, mint egy PC-bomba, ami sajnos csak picit és fingszagút pukkan), ráadásul mivel jóformán nincs senki, aki vezetné a show-t, nem lesz műsorvezető, inkább szétdobják a melót több sztár, többek között Frances McDormand, Allison Jenney, Gary Oldman és Sam Rockwell között, de a pletykák szerint még a Bosszúállók is beköszönnek majd valamilyen formában. Ez már önmagában is egy orbitálisan nagy hiba, de most jön a lényeg.

Kiderült, hogy mivel bele kell férniük 180 percbe, bizonyos kategóriákat csak a reklámszünetekben adnak majd át. Ezek a kategóriák a következők: a legjobb operatőr, a legjobb vágás, a legjobb rövidfilm, a legjobb smink és haj. Ezen még Guillermo del Toro is kiakadt, teljes joggal. Reméljük, a szobrok átadása egyenesen a büfében, egy vállveregetéssel történik majd, de a Kodak színház pincéje se rossz választás, vagy még jobb a művészbejáró, és akkor már vissza se kell menni a terembe. Abszolút megtisztelő mindenkinek, hogy eljött, de ha most már elfáradna a reklámszünet után az anyjába haza, akkor nagyon örülnénk neki, mert haladnánk a műsorral. Nem?

Lenne egy pazar ötletünk a jövő évi Oscar-gálára. Legyen műsorvezetője, de csak annyira, hogy bekonferálja a rövidke hacacárét. Hölgyek és urak, nagyon szépen kiöltöztek, de remélem, hogy sportcipőt húztak, mert látják, kiraktuk ide a színpadra az összes díjat egyszerre, és ha háromig számolok, akkor el lehet kezdeni futni értük, és aki kapja, marja. Jennifer Lawrence, te nagyon vigyázz a lépcsőkkel! A 70 év felettieknek öt másodperc előnyt adunk, a Fekete Párduc stábjának hatot. Mi? Hogy a hátsó sorokba ültettük önöket? Nos, ez azért van, mert a filmjük középszerű, és semmi keresnivalója itt, szóval azért ne már, de komolyan.

És még ez is kevésbé lenne megalázó, mint ami idén történik.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon