Igen, van ilyen. Megmagyarázzuk.

Vladislav Ivanov orosz modellnek nem volt túl jó három hónapja, és akkor még finoman fogalmaztunk. Ivanov tolmácsként dolgozott a Produce Camp 2021 című fiúbandás valóságshow-ban, a készítők pedig meglátták benne a lehetőséget, és megkérdezték tőle, hogy nem lenne-e kedve kipróbálni egy új életet. Gondolta, egy próbát megér.

Amint azonban elkezdte a versenyt, rájött, hogy nem léphet le onnan. Nem ártott volna elolvasni rendesen a szerződést, de amikor rájött, hogy ez az új élet nem neki való, szembesült azzal, hogy irdatlan nagy büntetést kell fizetnie, ha otthagyja a show-t. Mit lehet ilyenkor tenni? Mondjuk mindent megtenni azért, hogy gyorsan kiszavazzanak.

Ez azonban nem jött be Vladislavnak, aki Lelush néven tengette fiúbandás mindennapjait a show-ban, ugyanis annak ellenére, hogy direkt rettenetesen teljesített, és arra is buzdította a nézőket, hogy ne szeressék őt, bent hagyták egészen a döntőig.

Ivanov igazából a viselkedésével csak olajat öntött a tűzre, a fiatalok egy része hősként tekintett rá, a kínai „Sang culture” egyik példaképe lett, amelynek követői az apátiát tekintik előbbrevalónak a sokat hangoztatott dinamizmus helyett. Vladislavot aztán a döntőben megszabadították kínjaitól, és végre nem kell soha többé énekelnie és táncolnia, ha nem akar. Mondjuk ha akarna, most irdatlan nagy sztár lehetne Kínában.

És ezt olvastad már?
Egy hétéves floridai kisfiút felfüggesztettek a suliban, amikor kiderült, hogy anyuka mivel foglalkozik
További cikkeink a témában