Jó is lenne az ötlet, csak hát van egy kis bibi.

Még be sem mutatták az új Mortal Kombat-filmet, máris többen elégedetlenek vele, és valljuk be, van is ennek némi alapja. A reboot ugyanis valamiért mellőzi Johnny Cage karakterét, a rajongóknak pedig ez érthetően nem tetszik, azt viszont már tudják is, kinek kellett volna játszania: a WWE-bajnok The Miznek. Tény, hogy Miz egyébként tényleg olyan, mintha mindig is erre a szerepre született volna, ráadásul neki is eléggé tetszik az ötlet, és szívesen elvállalná Cage szerepét a folytatásban.

Csak hát... most jön a csak hát. Egy rajongói teória szerint ugyanis nem hiányzik Johnny Cage a Mortal-filmből. Egy új karakter, Cole Young keltett gyanút mindenkiben, aki ketrecharcosként éldegél, és eddig semmit sem tudtunk róla. De minek rakna bele egy vadiúj karaktert a Mortal-filmbe bárki is, és főleg az a jó kérdés, hogy miért hiányzik a jó öreg Johnny? Valószínűleg nem hiányzik, ő ugyanis maga Cole Young, a még befutás előtt álló Cage, aki később veszi fel a művésznevét. Ha ez igaz, akkor Miz is feleslegesen mozgolódik, de persze ki tudja, lehet, hogy jut neki is valami egy esetleges folytatásban.

Ha esetleg lemaradtál volna az első rész előzeteséről, most azonnal pótold:

Brutális a Mortal Kombat első előzetese

Ha nem nézted meg a kiszivárgott orosz nyelvűt, akkor itt van angolul is a Mortal Kombat trailere, ami kemény, véres és tele van elég erős képekkel. Április 16-án kerül odakint mozikba és az HBO Maxra egyszerre.

Fotó: WWE

És ezt olvastad már?
Fura című film készült George Foremanről, és már itt is van az első teljes előzetese
További cikkeink a témában