Rémes év van mögöttünk egészségügyi és mentális szempontból, annyi előnye viszont van ennek az időszaknak számtalan zoomos, meetes baklövésen tudunk röhögni.

Erős napok vannak mögöttünk, egy jogi kar előadásán donaldkacsázott egy úr, de erre most rátromfolt egy kanadai képviselő:

William Amos anyaszült meztelenül jelent meg a képviselőházi Zoom-megbeszélésen.

A quebeci liberális képviselő tényleg egy szál péniszben sétált be a képbe az irodájában, a mázlija az volt, hogy pont a férfiassága elé tartotta a mobiltelefonját. Kétségtelen, hogy egy juharlevéllel autentikusabb lett volna.

Természetesen készült is képernyőfelvétel az esetről, és bár csak egy szűk belső kör láthatta a jelenetet, valaki mégis eljuttatta a Canadian Press hírügynökségnek. Amos persze bocsánatot kért az erotikus jelenetért, nyilván véletlen volt, itt is idő előtt lett bekapcsolva a kamera.

„Véletlenül be volt kapcsolva a kamerám, amikor átvettem a futócuccom. Szeretnék őszintén elnézést kérni a képviselőházi kollégáktól ezért a nem szándékos esetért. Nyilvánvalóan hiba volt, és nem fog többé előfordulni.”

Volt már cicafilter is, szóval tényleg erős a mezőny:

És ezt olvastad már?
A különbséget érezni fogod – nem csak hallani
További cikkeink a témában