Mivel itthon a pankráció műfaja kevéssé népszerű, valószínűleg nem sokan ismerik a Virgil művésznevű figurát. Mondjuk emberünk szóban forgó kijelentésének megítéléséhez nincs is szükség átfogó ismeretekre.

Mi azért tolunk egy rövidke képbehelyezőt, csak hogy legalább azt tudjuk, merre vagyunk arccal. Virgil – eredeti nevén Michael Jones –, 1951-ben született, azaz idén ünnepelte 71. születésnapját. 2019-ben vonult vissza, vagyis egy igazi veteránról van szó, még úgy is, hogy csak 34 évesen lépett először ringbe, miután azonban ez megtörtént, 68 éves koráig el sem lehetett zavarni a szorító közeléből.

Kommentátorként és producerként is dolgozott, sőt, filmekben is szerepelt – azt azért nem írnánk le, hogy színészkedett –, vagyis egy igazán aktív paliról van szó, akivel kapcsolatban még azt érdemes megjegyezni, hogy kigyúrt sportolóként és filmsztárként nemigen kellett sokat rimánkodnia senkinek, ha szexelni támadt kedve.

Virgil má' nem szűz.

Az utóbbi kitétel valóságtartalmában nem érdemes kételkedni, az azonban, amit Virgil nemrég mondott egy interjú során már kiválthat némi egészséges szkepticizmust. Az expankrátor a minap a The Breadstick Diaries podcast vendége volt, melynek során az egyik rajongói kérdésre adott egy olyan választ, amivel kapcsolatban még egy gyors fejszámolás után is muszáj kétségeket megfogalmazni. A kérdés az volt, hogy emberünk hány nővel volt együtt élete során, amire ő ezt a választ adta:

Nem is tudom. Úgy érted, világszerte? Nagyjából egymillióval.

Hogy nem csak egy kis agyi rövidzárlatról volt szó, azt Virgil akkor tette egyértelművé, amikor a riporter hitetlenkedésére kijelentette, hogy igenis lehetséges, hogy neki ennyi nővel volt alkalmi szexuális kapcsolata, vagyis szerinte teljesen reális, hogy ő egymaga gerincre vágta Debrecen, Szeged, Miskolc, Pécs, Győr és Nyíregyháza teljes lakosságát, plusz az aprólék.

Ahhoz, hogy ez tényleg lehetséges legyen,

emberünknek születése napjától kezdve minden 37. percben meg kellett volna döntenie valakit.

Egy kicsit cifrázva, ha azt mondjuk, hogy Virgil 12 évesen lett ivarérett, illetve adunk neki napi öt órát arra, hogy kialudja magát,

ébren töltött óráinak minden 24. percében ágyba kellett volna bújnia valakivel – értelemszerűen mindig valaki mással – , hogy kijöjjön a matek.

Száz szónak is egy a vége, tényleg nem szeretünk azok a lenni, akik lehűtik a hülye havert, amikor az a hódításaival henceg, de Virgil kijelentéseire mi csak annyit mondanánk, amit az egyszeri parasztbácsi is mondott, miután megnézte moziban a Csillagok háborúja első részét:

Na, ezt má' én sem hiszem el.

(forrás: LADbible)

Ez is érdekelhet:

Uri Geller megfenyegette Putyint, és a segítséged kéri, hogy győzhessen

Ettől most az orosz elnöknek tutira teleszaladt a gatyája.

Támogatott és ajánlott tartalmaink
További cikkeink a témában
Ahol a csúcsminőségű bútor életszemléletté nemesül
Hirdetés