El kell jutnod hét nap alatt Budapestről Amszterdamba. Ez így nem nagy kunszt. De közben csak Red Bull-lal fizethetsz mindenért. Na? Még mindig egyszerű?

Erzsébet tér, gyönyörű napsütés. A Taft még mindig tart. Mondjuk nincs nagy jelentősége, mert nemsokára már ez lesz a legkisebb gondja a versenyzőknek, amikor belerohannak a nagyvilágba. Ma, azaz 2018.04.10. 12:00-kor elstartolt az idei Red Bull Can You Make It?, ami egy marha vicces menet, olyan, mint valamiféle Amazing Race-évad, csak éppen Európán keresztül mennek a csapatok, akik semmiért sem fizethetnek pénzzel, csakis Red Bull-lal. Adódik a kérdés, hogy mi a jó úristent lehet megszerezni néhány energiaitallal? Megdöbbentő, de kb. bármit.

Sikerült egy kicsit beszélgetni Heinrich Kevinnel, aki 2014-ben indult csapatával a versenyen. Kevin azt mondta, meglepő módon mindenki aranyos volt velük minden országban, pénz nélkül is vonattal utazgattak Európában, volt, hogy egy egész családi házat sikerült szerezniük egy autóval együtt, de mások például El Clásico VIP-jegyeket is szerváltak, de van, aki magánrepülőt is szerzett néhány Red Bullért. Csak azt kell mindenkinek észben tartania, hogy az emberek alapvetően jók és kedvesek, és ez sok kaput megnyit. Az idei verseny most indult az Akváriumból, 200-an érkeztek a világ minden pontjáról, hogy nekirohanjanak a nagyvilágnak. Mutatjuk, hogyan.

A csapatok mindössze egy telefont használhatnak segítségként, de nem hívhatnak fel bárkit, csak a központot, ha nagyon nagy gond van, és kapnak egy "mentőcsomagot" is, amit csak és kizárólag akkor használhatnak, ha nagyon, de nagyon nagy a baj. Ha bárhol találkozol a csapatokkal Európában a következő hét napban, segíts nekik, jó fejek és tele vannak energiával. Most még.

És ezt olvastad már?
Hogyan válasszunk minden igénynek megfelelő számítógépházat?
További cikkeink a témában