Avagy hogyan ne időzítsünk körüzenetet-kurzus: doktori szint.

Ma már mindenki biztosan tudja, hogy összeáll a Genesis, annak legsikeresebb verziója Phil Collinsszal, Tony Banksszel és Mike Rutherforddal, annak ellenére is, hogy Collins továbbra sem bír dobolni, de állítása szerint mindent elkövet majd, hogy néha-néha be tudjon ülni ő is a dobok mögé. Legutóbbi turnéján, a Still Not Dead Yeten Bécsben is meg lehetett nézni őt, a hangja még mindig a régi, de többnyire már sajnos csak ülni tud. Mindegy, a Genesis mindenesetre összeáll, és megpróbálták ezt már tegnap sejtelmesen reklámozni a jónépnek a BBC2-n, ahol egyébként ma reggel Phil Collinsék be is jelentették hivatalosan a nagy összeborulást.

Azt az infót hintették el tegnap, hogy egy nagyon nagy banda jelenti be majd náluk a visszatérését, és hogy ma reggelig egy szót sem szólnak arról, ki az, legyen meglepetés. Ők nem számoltak az O2 üzenetét túl korán minden felhasználónak körbeküldő jómunkásemberrel, aki SMS-ben tájékoztatott mindenkit már tegnap, milyen jegyek árusítására érdemes felkészülni.

Chris Lauder on Twitter

@genesis_band Nice to see @O2 announcing a Genesis tour early?

Ezek után már annyira nem volt meglepő a ma reggeli bejelentés, az O2-nál meg valakinek ma nagyon rossz munkanapja volt. Lehet, hogy az utolsó. A Genesis viszont Nagy-Britanniában turnézik majd ősszel, aki szeretné, elkaphatja őket például Londonban.

És ezt olvastad már?
Megtaláltuk az elektromos Nissant, amit nem kell tölteni
További cikkeink a témában