A címet olvasva, ha maradt még némi józan eszed, akár úgy is érezheted, hogy lassan értelmüket veszítik a dolgok.

Mert ez bizony nem kacsa: van egy Kyle nevű srác, aki azzal szedett össze félmillió követőt a TikTokon, hogy szokatlan módon étkezik. Mondunk egy példát, ami ráadásul még sztoriba is vág:

a pizzát a szélén kezdi el enni.

Na bumm! 2021-ben így néz ki, ha valaki feltalálja a spanyolviaszt.

Kyle nagyon húde okos gyerek

Ez persze még nem minden, bár valóban, már azzal is világsztár lehetsz, ha elkezdesz orron át spagettit fogyasztani. Kyle esetében akkor ütött be a biznisz, amikor 97 napja azzal kezdte el a rossz végén enni a pizzát, hogy ezt addig fogja csinálni, amíg Elon Musk ad neki egy Teslát.

Elon Musk pedig nem hiába kezdte el tolni a poénnak indult Dogecoin szekerét, hiszen imádja a céltalan marhaságokat, fogta hát magát, és elkezdett kommentelgetni Kyle videói alá. Először annyit írt, hogy majd akkor ad ingyen Teslát, amikor Kyle 420 fontra hízik VAGY akkor ha 420 napig folytatja ezt a nagyon izgalmas gasztrokísérletet.

Amit pedig Musk megígér, az valószínűleg úgy is lesz, hiszen neki egy Tesla odaajándékozása mikroszkopikus bevételkiesést jelent, arról nem is beszélve, hogy a médiahack ismét csak jó reklám a cégének.

Egy másik kommentben már a pontos napját is leírta annak, amikor Kyle-t megdobja az autóval:

emberünk 2022. április 20-án kapja meg a jutalmát, feltéve hogy addig szorgalmasan gyártja a pizzaevős videókat, melyekre addigra már nemigen lesz kíváncsi senki.

Bár igazából ez sem biztos, hiszen ennél unalmasabb tartalmat is puszilt már be örömmel az internet népe:

Egy lány élőben közvetítette, ahogy órákon keresztül alszik, nagyjából 900 ezret keresett vele

Volt olyan pont, amikor egyszerre 11 ezren nézték a semmit, amiért még fizettek is.

(via)

És ezt olvastad már?
A különbséget érezni fogod – nem csak hallani
További cikkeink a témában