Ha nem egy kő alatt éltél az elmúlt években, akkor tudod, hogy a Disney új aranybányára lelt: elkezdett filmet forgatni animációs klasszikusaiból.

A dzsungel könyve, A szépség és a szörnyeteg és Az oroszlánkirály után, de még a Mulan előtt érkezik a cég egyik legkedveltebb rajzfilmjének, az Aladdinnak a feldolgozása, melynek már kijött az első teasere, ami nem mutatott sokat, de azért az eredeti mű rajongói ennek is örülhettek.

Most azonban nincs sok okuk örömre, ugyanis az Entertainment Weekly megmutatta, hogyan fog kinézni Will Smith Dzsini szerepében, és ezek a képek bizony nem azt tükrözik, hogy hithű feldolgozást kapna a mese.

Pánikra azonban semmi ok, ugyanis Smith az Instagramján időközben lehűtötte a kedélyeket, amikor elmondta, hogy a Dzsinn valójában kék lesz, a képek pedig csak abban a formájában mutatják, amikor embernek álcázza magát.

A Disney egyébként nagyon figyel arra, hogy a származásuknak megfelelő színészekkel játszassa el az animációs karaktereket. Egészen biztosra vehetjük tehát, hogy az egyik leghíresebb figurájuk esetében is ügyelni fognak a megfelelő bőrszínre.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon