Legalábbis a számunkra biztosan nem. Itt az új Roadster.

Tavasszal testvérmagazinunk, a Roadster úgy döntött, hogy kinyomtatja az internetet, vagyis kevésbé humoros formában: megjelentet egy nyomtatott magazint. Ezzel egyrészt kiléptünk a digitális dimenzióból, másrészt létrehozunk egy olyan magazint, amely 180 oldalon foglalja össze azt, hogy mit gondolunk az inspirációról, az utazásról, a jó életről.

Nos, az utazás folytatódik: megjelent a Roadster 2019-es őszi/téli lapszáma, amely az elsőhöz hasonlóan egy színes, szélesvásznú kalandfilm 170 oldalon, egy hatalmas, nyitott ablak a világra, éppen úgy, ahogyan az előző szám esetében is.

A második utazás 24 állomásból áll, az első mindjárt Európa egyik legszebb vidékére, a Dolomitokba repíti az olvasót. Helyi túravezetők segítségével felfedezhetjük Skandinávia azon részeit, amelyek nem kapnak elég figyelmet, és kiderül, mi az az erdőfürdés, miért lett a lakóautós utazás az Instagram egyik legnépszerűbb hashtagje. Majd egészen Olaszországig megyünk, hogy találkozzunk a legendás séffel, Massimo Botturával, de hogy hazai Michelin-csillagos éttermeket se hagyják ki, kifaggatják a Babel Budapest csapatát a kedvenc téli fogásukról. Beülünk egy Volvo V60 Cross Countryba, egy Mercedes-AMG E 53-ba és egy Bentley Continental GT-be, mi több, azt is megtudjuk, milyen vezetni őket. Hannes Becker német fotós elvisz minket a világ hidegebb felére, Kondor Vilmos, krimiíró megírja, mi volt a legfontosabb hely, ahol valahol járt, Tálos Gáborral pedig teára vadászhatunk Jünnanban és Grúziában.

– Május közepén megjelent az első nyomtatott Roadster, az azt követő időszak pedig a magazint készítő gárda életében katartikus időszaknak számított – állítja a szám főszerkesztője, Izing Róbert.

– A pozitív visszajelzések minősége és mennyisége is messze felülmúlta a várakozásainkat, de annyit megígérhetünk, hogy a második számmal sem lassítunk, és igyekszünk folyamatosan fejleszteni, hogy az olvasóink olyan lapot foghassanak a kezükbe, amilyet megérdemelnek.

– Az induló számban azt írtuk, az a célunk, hogy a kiadványunkkal létrehozzuk a saját univerzumunkat, egy olyan mikrokozmoszt, amiben jó létezni, ami feltölt, magával ragad és inspirál. A helyzet nem változott, esetleg annyiban, hogy a világegyetemünket igyekszünk egyre inkább tágítani.

A Roadster a kezdetektől fogva elkötelezetten hitt abban, hogy a minőségi tartalom megtalálhatja saját olvasótáborát és hogy létezik az a kör, amely kreatív gondolkodású, egyszerre kozmopolita és lokálpatrióta, és nyitott az új inspirációkra – vagyis olyan, mint azok az emberek, akik ezt a magazint készítik.

Ha velünk tartanál ezen az utazáson, rendeld meg a magazin második számát, kedvező áron, 1790 forintért elérhető itt. 2020-ban is két számmal jelentkezünk, aki időben megrendeli, kedvezményes áron juthat hozzá a 3. és 4. lapszámunkhoz is.

Ez is érdekelhet:

Izland, ahogyan eddig még nem láttad egy magyar fotóstól - Roadster

Tóth Gergely gyönyörű izlandi képei már nem ismeretlenek számunkra - egy fotóválogatással egybekötött interjút már közöltünk az utazó fotográfussal. Ahogy tervezte, idén szeptemberben visszatért a varázslatos szigetre és a populárisabb helyszínek helyett Izland origójához közeli felföldi részeket járta be és örökítette meg.

Támogatott és ajánlott tartalmaink
További cikkeink a témában
Ahol a csúcsminőségű bútor életszemléletté nemesül
Hirdetés