Kimész a fesztiválra. Nagy valószínűséggel csak legurítasz már 1-2 hűsítőt. De vannak, akik nem érik be ennyivel. Ők már beírták magukat a fesztivál leghülyébbjeinek nagy könyvébe. Lapozzunk most bele, és nézzünk meg 10 remek esetet.

Lazac

Igazi mutatvány a kuka tetejéről részegen, avagy az ember, aki túl sok Jackasst látott. Részegen jobb elfelejteni mindazt, amit ott tanultunk.

Lehetetlen küldetés

Két srác, a VOLT Fesztivál, és egy sátor esete. Hogy mit gondolt emberünk, amikor halottaiból feltámadva hirtelen rádobja a ponyvát a még nem is álló vázra, az már önmagában megérne egy tanulmányt.

Papucsman

Mint az köztudott, a flipflop papucsunk utál minket, ha berúgunk. Mi sem támasztja alá jobban ezt a tudományos tényt, mint az alábbi videó.

Sáros élvezet

A részeg olyan állatfajta, aki nem átallja magát álcázni az elvegyülés érdekében. A videón látható ember sem alkoholista, csak éppen szeretne a sötétben is láthatatlan maradni. Kár, hogy eltévesztette a napszakot. Meg hogy teljesen készen van.

Rétekkel farkaló

Emberünk annyira imádja a természetet, hogy igyekszik is azt teljesen a magáévá tenni. Közben még arra is figyel, hogy mozdulatai tökéletes harmóniában legyenek a dübörgő wobblerekkel.

Láthatatlan lények

A drog rossz. Értem? Mindenféle baromságot hallucinálsz tőle, viszont jót röhögnek rajtad a melletted állók.

Kukásember akcióban

A Balaton Sound kimerítő fesztivál. Az ember elfárad, alig áll a lábán, és ilyenkor csak egy kuka segíthet. Vagy az sem...

Napraforgók gyilkosa

A rave partikon mindenki szeret mindenkit. Jaj annak, aki tönkretesz egy életet. Partisámán táncosunknak sikerül lerendeznie egy napraforgót, de úgy látszik, nem esik kétségbe a brutális gyilkosság miatt.

Maximális extázis

Hogy mi okozza ezt a furcsa trollface-t, arról inkább kérdezzük meg a legközelebbi toxikológusunkat, gyógyszerészünket. A Borsodi sörnek nem sok köze van hozzá, annyit talán biztosra vehetünk.

Rettenthetetlen

Mel Gibsonra inni magunkat viszonylagosan rohadt nagy epic fail, pláne, ha valaki olyanba kötünk bele, aki nagyobb nálunk, és két ütéssel földre küld. Láthatóan szerencsétlenül járt emberünkkel még a közönség sem szimpatizál. Ki érti ezt?

És ezt olvastad már?
Megérkezett az Uncharted utolsó kedvcsinálója