Szombaton megkoronázták III. Károlyt és második feleségét, Kamilla királynét, mely eseményt pont akkora rongyrázással hozott le a monarchia, amekkorára számítottál. 203 országból összesen 2300 vendéget hívtak meg a ceremóniára, melynek formális részeként Canterbury érseke helyezte a koronát Károly fejére a Westminster-apátságban.

A koronázás egyébként bakik nélkül zajlott, ám az azt megelőző percekben az élő közvetítést figyelemmel kísérő nézők észrevehettek valamit, amire eleddig még a hivatalos szervek sem szolgáltak magyarázattal:

egy fekete csuklyás kísérteties alak sétált keresztül az apátság bejárata előtt, valamiféle botot szorongatva a kezében.

A nyugtalanító képsorokat itt te is megnézheted:

Egyelőre nem tudni, ki lehetett a titokzatos illető. A jelenség nemcsak azért fura, mert a koronázás szigorú biztonsági intézkedései miatt illetéktelen személyek nem juthattak be az apátság közelébe, de azért is, mert a rejtélyes személy külseje vitán felül igen morbid. A csuklya és a kézben tartott eszköz miatt sokan azonnal kijelentették, hogy maga a Kaszás, azaz a halál látogatott el az eseményre.

Igazán jelentkezhetne már emberünk, hogy lenyugtassa a kedélyeket, egyúttal azt is elmondhatná, hogyan jött össze neki ez a mutatvány.

(forrás: Independent)

Ez is érdekelhet:

Mark Zuckerberg aranyéremmel távozott élete első brazildzsúdzsucu-versenyéről

Ha rendszeres Player-olvasó vagy, a címbe foglalt információk biztosan nem rántják ki a lábad alól a talajt.

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!