A világ egyik legnagyobb piacán a Skywalker kora messze a legkevésbé sikeres epizód az összes közül, aminek most még az Ip Man 4 című mozi is rendesen odakongatott.

Már a kezdés sem volt erős, a Skywalker-sagát lezáró film ugyanis a bevételeit tekintve Kínában hetedikként nyitott egy rakás helyi akciófilm és dráma mögött. A második héten már csak kétmilliót tudott összekaparni, ami arra való tekintettel nem is akkora csoda, hogy a hatalmas ország mozijainak csak a 3 százalékában tűzték műsorra.

Eddig a napig a filmnek összesen csak 19,7 millió dollárt sikerült betermelnie, amit nyugodtan nevezhetünk akár bukásnak is, hiszen Az ébredő Erő 126 milliót, a Zsivány Egyes 69,4 milliót, Az utolsó Jedik pedig 42,6 milliót tudott összehozni.

Úgy tűnik, a kegyelemdöfést az Ip Man 4 című akciófilm viszi be Skywalkeréknek, a Donny Yen főszereplésével készült film ugyanis a kínai mozikban 24,2 millióval nyitott, és most már 97,6 milliónál jár, amivel szó szerint lemosta a legutóbbi Star Wars-epizódot a pályáról.

Ezen nem nagyon van mit szépíteni.

(via)

És ezt olvastad már?
A Microsoft felvásárolta az Activision Blizzardot