Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Szász Attila és Köbli Norbert már meggyőztek minket A berni követtel és a Szabadság különjárattal, a Félvilág sem arról árulkodik, hogy elfelejtettek volna jó filmeket készíteni. A csak a Duna TV-n futott film borzasztóan ügyes thriller, ami Mágnás Elza (Kovács Patrícia) meggyilkolása körül pörög, aki nagyravágyó céljai eléréséhez mindenkit ügyesen befolyásol, ráadásul testét is igyekszik bárkinek bedobni, hogy biztosra menjen. Egy új szolgálólány (Döbrösi Laura) láthatóan megtalálja a közös hangot Elzával, ezzel azonban eddigi szolgálója és barátnője (Gryllus Dorka) nem annyira tud azonosulni.

És ez az egész így marhára rendben van. Az is, hogy láthatóan nem volt túl sok pénz a projektre, így a díszletet szó szerint jótékony köd fedi, hogy Kulka János már megint zseniális, ráadásul egy olyan szexjelenetet vállalt, amiről azóta vitatkoznak, hogy éles-e (egy pillanatra bevillan valami, amit bizony tévében nem nagyon lehetne látni, pláne nem a Dunán), pedig nyilván nem az. De akkor CGI lenne az a szerv?

A Félvilág egyébként nagyon szexi. Nem csak Kulka és Kovács Patrícia mellvillantós szexjelenete, hanem Gryllus Dorka és Patrícia leszbijelenete is borzasztóan fülledt, nem csak magyar tévés színvonalon, hanem úgy nagy általánosságban, szóval minden elismerésünk a Szász-Köbli-párosnak, várjuk az Apró mesék című mozifilmjüket. Aki meg akarja nézni a Félvilágot, ma még ide kattintva megteheti. Érdemes, és nem csak a szex miatt.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.