Tavaly novemberben egy James Mallett nevű bristoli férfinak hétfő este nem akadt jobb dolga, ezért három haverjával együtt kicsit beivott, aztán hívott egy Ubert, hogy elvitesse a társaságot a kingswoodi Chasers night clubba.

Szerencsétlenségére a bulgáriai származású Aleksander Boncsev jött érte, aki a történet ismeretében nem a magas szintű toleranciájáról híres.

Mallett ugyanis befingott a kocsiba, Boncsev pedig, ahelyett, hogy rányitotta volna az összes ablakot a csapatra, hogy a szemtelenségért a hűs novemberi levegő legyen a retorzió, felszólította a frissiben megkönnyebbült utast, hogy a többiekkel együtt azonnal szálljon ki a kocsiból.

Oké, nem tudhatjuk, pontosan hogyan történt a túlnyomás csökkentése. Ha mondjuk Mallett a nyakába vette a lábait, és úgy fújta tele az autó belterét, akkor azért valamennyire érthető a sofőr reakciója.

Illusztráció

Lényeg a lényeg, hogy Mallett nagyon erősen sérelmezte, hogy Boncsev nem vitte őket tovább, de annyira, hogy a kialakult (egészen biztosan nagyon magas szintű) vitakört egy ököllel arconcsapással rekesztette be, amit az uberes most már teljesen jogosan nem akart zsebre tenni.

Verekedés lett a dolog vége, az esetről a rendőrség által készített ügyirat pedig a bristoli bíróságon kötött ki. Alexia Power bíró kisasszony hat hónap szabadságvesztést rótt ki Malletre, 18 hónapra felfüggesztve, illetve 500 angol font kártérítést, továbbá 120 óra közérdekű munkát.

A sztorira Boncsev sem fog jó szívvel visszarévedni, a bíróságon ugyanis előadta, hogy mivel megsérült a keze a verekedésben, ezért nem tudta folytatni a munkát és kvázi hajléktalan lett. Ez a mese biztosan szépen fog hangzani, amikor kártérítési pert indít a szeles elkövető ellen, de azzal tutira nem fogja megvádolni senki, hogy hihető lenne.

A lényeg, hogy tanuljunk szerencsétlenül járt embertársaink kárán, és ne csináljunk minden kis fingból nagy ügyet!

(via)

Ez is érdekelhet:

Kizárt, hogy láttál már ehhez hasonló édességreklámot

Nem tudjuk, mit szívtak az alkotók, de kérünk belőle.

És ezt olvastad már?
Megtaláltuk az elektromos Nissant, amit nem kell tölteni
További cikkeink a témában