Tavaly novemberben egy James Mallett nevű bristoli férfinak hétfő este nem akadt jobb dolga, ezért három haverjával együtt kicsit beivott, aztán hívott egy Ubert, hogy elvitesse a társaságot a kingswoodi Chasers night clubba.

Szerencsétlenségére a bulgáriai származású Aleksander Boncsev jött érte, aki a történet ismeretében nem a magas szintű toleranciájáról híres.

Mallett ugyanis befingott a kocsiba, Boncsev pedig, ahelyett, hogy rányitotta volna az összes ablakot a csapatra, hogy a szemtelenségért a hűs novemberi levegő legyen a retorzió, felszólította a frissiben megkönnyebbült utast, hogy a többiekkel együtt azonnal szálljon ki a kocsiból.

Oké, nem tudhatjuk, pontosan hogyan történt a túlnyomás csökkentése. Ha mondjuk Mallett a nyakába vette a lábait, és úgy fújta tele az autó belterét, akkor azért valamennyire érthető a sofőr reakciója.

Illusztráció

Lényeg a lényeg, hogy Mallett nagyon erősen sérelmezte, hogy Boncsev nem vitte őket tovább, de annyira, hogy a kialakult (egészen biztosan nagyon magas szintű) vitakört egy ököllel arconcsapással rekesztette be, amit az uberes most már teljesen jogosan nem akart zsebre tenni.

Verekedés lett a dolog vége, az esetről a rendőrség által készített ügyirat pedig a bristoli bíróságon kötött ki. Alexia Power bíró kisasszony hat hónap szabadságvesztést rótt ki Malletre, 18 hónapra felfüggesztve, illetve 500 angol font kártérítést, továbbá 120 óra közérdekű munkát.

A sztorira Boncsev sem fog jó szívvel visszarévedni, a bíróságon ugyanis előadta, hogy mivel megsérült a keze a verekedésben, ezért nem tudta folytatni a munkát és kvázi hajléktalan lett. Ez a mese biztosan szépen fog hangzani, amikor kártérítési pert indít a szeles elkövető ellen, de azzal tutira nem fogja megvádolni senki, hogy hihető lenne.

A lényeg, hogy tanuljunk szerencsétlenül járt embertársaink kárán, és ne csináljunk minden kis fingból nagy ügyet!

(via)

Ez is érdekelhet:

Kizárt, hogy láttál már ehhez hasonló édességreklámot

Nem tudjuk, mit szívtak az alkotók, de kérünk belőle.

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában