Gal Gadot, az új Wonder Woman végre a mozikban, és hogy mennyire szexi, amikor nincs akció közben, arra nincsenek szavak, de fotók igen.

Az valószínűleg mindenkinek tiszta sor, hogy Gal Gadot modellként is kereste a kenyerét, de az biztos nem sokaknak volt meg, hogy a színésznő 18 éves korától két évet húzott le az izraeli hadseregnél, persze nem a harctéren, de akkor is.

Szintén 18 volt, amikor ő lett a 2004-es Miss Izrael, a Miss Universe-en viszont már elég rosszul szerepelt, a legjobb 15-be se került be. Úgy döntött, ügyvéd lesz, de egyetlen év után beszippantotta a filmes szakma, majdnem bekerült A Quantum csendjébe, de a szerepét végül Olga Kurylenko kapta. Arra jó volt a történet, hogy felfigyeljenek rá, és szerepet kapjon a Halálos iramban negyedik részében, majd ott is maradjon a franchise-ban a hatodikig.

Most nyúlt bele igazán a tutiba, mert embertelen jól áll neki Wonder Woman szerepe a most mozikba került Batman Superman ellenben, és ahogy látni lehetett, az egész estés WW-mozi is baromi jó lesz. Szóval nagyon jó csaj Gal Gadot, tehetséges, vicces, jó fej, kőkemény és gyönyörű. Most az utóbbira mutatunk sok példát. Szó szerint csodanő.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

További cikkeink a témában
Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre
Hirdetés