Kevesebb mint három hét és befut a magyar mozikba az Avatar - A víz útja, így azt is megtudhatjuk végre, hogy a 13 éve készülő epikus mű vajon képes lesz-e megfelelni a rajongói elvárásoknak.

Aki már tűkön ülve várja az első kritikát a filmről, most végre olvashat egy korai véleményt, és nem is akárkiét, ugyanis a Twitteren maga Guillermo Del Toro írta le, mit gondol James Cameron alkotásáról.

Ott kezdődik a sztori, hogy Jon Landau, a film egyik producere a minap tudatta követőivel, hogy az Avatar 2. utómunkálatait végre teljesen befejezték. (Igen, Cameron tényleg az utolsó percig finomítgatta az alkotását.) A jó hírt egy stábfotóval együtt tette közzé, mellyel gratulált és háláját fejezte ki a munkában résztvevőknek. Ezt osztotta tovább Del Toro egy olyan megjegyzéssel, aminek biztosan örülni fog mindenki, aki hozzánk hasonlóan már nagyon kíváncsi arra, jól sikerült-e a várva-várt mű.

A mexikói filmrendező már látta a film egy korai változatát és bizony nem spórolt a szuperlatívuszokkal:

Megdöbbentő teljesítmény! Az Avatar - A víz útja tele van fenséges látványosságokkal és érzelmekkel. Epikus léptékű alkotás! Ilyen egy mester ereje teljében.

A kész filmet persze majd csak akkor tudjuk minősíteni, ha mi is megnéztük, de addig Del Toro lelkes kommentárját jó jelnek vesszük.

Ez is érdekelhet:

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A kutya az ember legjobb barátja, de miért és mióta? És miért ne lehetne a tiéd is?

A lassan negyvenéves Olivia Wilde közszemlére tette a melleit

Végre valami jó hír Liam Neesonról: ő lesz az új Csupasz pisztoly sztárja

További cikkeink a témában