Mivel a klasszikus Disney-rajzfilmek élőszereplős remake-jei főszabály szerint szépen hoznak a konyhára, ezért a cég nem mostanában fogja abbahagyni ezek gyártását. Végre a Herkules is sorra kerül.

Emiatt egyébként kevésbé fanyalgunk, mint amikor a Hófehérke és a hét törpe remake-jéről jött a hír, hiszen a Herkules igazi modern mese, aktuális üzenettel, felnőttes humorral, kiváló gonosszal és látványos akciókkal, vagyis a színészekkel eljátszatott újrája is biztosan nézhető lesz, ha nem rontják el.

Ennek egyik garanciája lehet, hogy a Russo testvérek vállalták a film produceri teendőit, most pedig a Deadline dobta be a hírt, hogy rendezőt is találtak a projekt élére.

Ő pedig nem más lesz, mint Guy Ritchie, aki már az Aladdin élőszereplős változatával is bizonyította, hogy egész ügyesen mozog ezen a terepen.

Egyhamar azonban ebből nem lesz nézhető végtermék, ugyanis a magazin infói szerint a Disney most szerzőket keres, hogy kicsit kipofozzák a forgatókönyv első változatát, amit még tavaly adott le a a Shang-Chi írója, Dave Callaham.

Egyelőre még azt sem tudni, ki játssza majd a címszereplőt, de nem csoda, hogy sokaknak egyből Chris Hemsworth ugrott be lehetséges jelöltként, ami tényleg logikus választásnak tűnik, tekintve, hogy a színésszel a Thor-filmek miatt is nagyon jó kapcsolatot ápol a stúdió.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Rendhagyó horrorsorozat érkezik a Netflixre Halloween alkalmából