Látsz egy filmet. Aranyos a gyerekszínész, nemde? De hoppá, hirtelen eltelt tíz év, és az aranyos kislány szexi csodanővé érett!

 1. 10 / 10

  Drew Barrymore

  Az E.T. pöttöm kislánya később szexmániás vadállattá cseperedett, akinek szexuális étvágyát igencsak nehéz volt kielégíteni. Sokan megpróbálták, kevés sikerrel. Barrymore egy darabig nem volt túl aktív, játszott ugyan ebben-abban, de egészen a Santa Clarita Diet című sorozatig kellett várni arra, hogy végre valami jó is összejöjjön neki.  Drew már 42 éves, de még mindig van benne valami kislányos báj. És persze dög is.

 2. 9 / 10

  Mila Kunis

  Az Azok a ’70-es évek show-ban szerette meg a világ, a sorozat indulásakor azonban még éppen hogy csak betöltötte a tizenötöt. És most ugorjunk egészen a jelenig. Kunisnál szexibb színésznő nem sok létezik a világon, és ő ezt szemét módon ki is használja. A Fekete hattyú-ért a hálánk a sírig fogja üldözni, sőt, talán még tovább is. A most 33 színésznő úgy maradt babaarcú, hogy közben árad belőle a szexualitás. És még humora is van. Tökéletes nő.

 3. 8 / 10

  Natalie Portman

  És akkor gyorsan térjünk is vissza arra a bizonyos Fekete hattyú-ra. Mennyire beteg pillanat az, amikor egy munkavégzés közbeni megtekintésre fokozottan veszélyes jelenetben egymásnak esik Mila és Natalie? Két egykori édes gyermekszínészről van szó, akik az évek múlásával szupernővé változtak, és ezzel egy csapásra el is felejtették velünk gyermekkori szerepeiket. Mila esetében ez nem volt nagy kunszt, Natalie azonban valóságos bravúrt hajtott végre, mert a Léon, a profi Mathildájaként már 13 évesen is lejátszotta a csillagokat az égről. Manapság már az is elég, ha megjelenik, de azért ennyire nem adja könnyen, a Jackie-ben például brilliáns játékot mutatott.

 4. 7 / 10

  Hilary Duff

  Az énekes-színésznő, aki szűz maradt az esküvőig. Hát hogyne! A Disney-gyár egyik nagy kedvence már férjes anyuka, akinek nagyon is jót tettek az évek, Lizzie McGuire ugyanis 14 éves kiscsajból szépséges szőkeséggé érett, és nagyon is lehet szeretni, pláne, hogy egy időre felhagyott a középszerű popslágerek dalolászásával és a középszerű romkomokban szerepléssel is. Utoljára 2015-ben hozott ki lemezt. Most éppen a Younger című sorozatban játszik, ami a negyedik évadánál tart.

 5. 6 / 10

  Jennifer Love Hewitt

  Mennyire szerethető egy olyan gyönyörűség, akinek Love az egyik neve? Nem Courtney Love-ról van szó. Jenniferről, aki alig volt még tízéves, amikor bekerült a Kids Incorporated című Disney-műsorba. Ki gondolta volna, hogy életkorát megduplázva már egy mindenki által erősen vágyott szupernővé cseperedik, akiért a mai napig is illik odalenni? A dekoltázsa állítólag ötmillió dollárt ér. Nem, nem annyiért adja bérbe.

 6. 5 / 10

  Lindsay Lohan

  Egyszer régen, még jóval a drogproblémák előtt a 12 éves Lindsay elbűvölt mindenkit az Apád-anyád ide jöjjön! című filmmel. Pár évvel később szépen hozta a rosszcsont tinilány-szerepeket, hogy aztán egyszer csak ribi üzemmódba váltson, és kiderüljön róla, hogy a szex számára olyan, mint a levegő. Ehhez nem átallott csodaszép alakot is ölteni, így nem volt probléma számára, hogy megtalálja a napi betevőjét. Szexfüggősége talán első ránézésre jobban érezhető, mint a drogok szeretete. Azóta már megtért, és filmekben sem vetkőzik úgy, mintha nem lenne holnap.

 7. 4 / 10

  Alexa Vega

  Minden idők egyik leghihetetlenebb felnövése. A Kémkölykök rosszcsont kislánya olyan nővé érett, amit nem nagyon képes felfogni az ember: Alexa alig 25 évesen egy olyan tökéletes test és egy olyan gyönyörű, szexi arc tulajdonosa, amiből bármeddig megélhet, és meg is fog, hiszen már sorban állnak érte a producerek. 2013-ban a Machete folytatásában pompázott melltartóban. Szerettük.

 8. 3 / 10

  Alyssa Milano

  Akiért megharcolt Arnold Schwarzenegger a Kommandóban. Aki picurként elbűvölte a világot a Ki a főnök? című sorozatban. Aki előtt leborult a férfitársadalom, miután olyan melleket növesztett magának, amelyeket ruha mögé rejtett ugyan teljes eddigi életműve során, de csak finoman, annyira, hogy azért még lássuk a lényeget. Alyssa már 44 éves, de még mindig csodaszép.

 9. 2 / 10

  Anna Paquin

  Anna egy nagyon perverz fordulatát produkálta a gyermekszínész-létnek, ő ugyanis 11 évesen Oscart kapott a Zongoralecke című drámában nyújtott alakításáért, majd sok-sok évvel később elkezdett masszívan csöcsöt villantani a True Bloodban. És sajnos bármennyire is rosszul hangzik, de az utóbbira emlékszünk. A feszes testű színésznő még mindig kislányos arcú, de az a test... az a test megmenti őt attól, hogy bárki is apróságként tekintsen rá.

 10. 1 / 10

  Emma Watson

  Bár még valahogy mindig nehéz neki elhinni, hogy már sosem fogja alakítani Hermionét, az egykori Harry Potter-sztár sorra hódítja a férfiszíveket, ami nem túl nagy csoda, ha azt nézzük, milyen dögös kis nőcivé érett. Sosem vetkőzött filmjeiben, de egy-egy fehérneműs sejtelmeskedésig azért elmerészkedett. A jövőben ebben a szellemben haladjunk tovább!

És ezt olvastad már?
Az internet megőrül Johnny Depp ügyvédjéért, aki gyakorlatilag feltörölte a padlót a hazug Amber Hearddel
Utálsz szerelőt hívni? Akkor ez a cikk neked szól!