Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ez történt egy sráccal, aki nem ismerte fel Eddie Van Halent egy Tool koncerten. Most szinte mindenhol az ő képén röhögnek.

A Tool Los Angelesben lépett fel, ahová elugrott a Van Halen gitárosa Eddie, és fia, Wolf is. Egyszer csak megjelent egy srác, aki csak úgy találomra kiválasztotta a gitárost, hogy ugyan készítsen már róla egy képet, amin látszik mögötte a színpad, de halvány fogalma sem volt, hogy kit szólított le. Ezen annyira röhögött Wolf, hogy lefotózta, ahogy a legendás faterja lefotózza a faszit, majd ki is tolta Instára a képet.

Wolf Van Halen on Twitter

A guy asked my dad if he could take a picture of him with the stage behind him, having no idea who he just asked, and that was my favorite moment from the @Tool show last night.

Ennek az lett a következménye, hogy az összes nagyobb site kirakta a posztot, most pedig szerencsétlen srácon röhög mindenki. Sajnos a legtöbben nem csak röhögnek, hanem be is szólogatnak neki, de hát istenem, senki sem tökéletes, és hát legalább nem egy David Guetta koncert... izé, bocsánat, fellépésen történt, hanem Toolon, úgyhogy legalább jó zenéket szeret. De lehet, hogy a Van Halent még nem látta képről sem. A tanulság: legközelebb mindenképp egy ismerőst kérj meg arra, hogy fotózzon le.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.