Tessica Brown szerencsés. Úgy kapott tiszteletbeli Darwin-díjat, hogy nem kellett meghalnia érte.

Ennek persze örülünk, de azért – finoman fogalmazunk, hogy ne sértsünk meg senkit – beraktuk a hölgyet abba a fiókba, ahová az életlen késeket szokta rakni az ember. Mindezért Tessicának csak annyit kellett tennie, hogy Gorilla Glue szuperragasztóval lőtte be a frizuráját.

Az addig oké, hogy egy ilyet az ember lánya megcsinál, de ő ahelyett hogy okosba', csendesbe' megoldotta volna a dolgot, feltolta a sztorit a TikTokra, ezzel világhírt csinált belőle, így néhány napig ő lett a közmondásos hülye amerikai plakátarca.

Kis filter, kis retus, kis pillanatragasztó

Aztán végül egy klinika ingyen és bérmentve (nyilván a reklámért) vállalta, hogy kiszedi Tessica hajából a sziklaszilárdságot, és mi azt hittük, hogy ezzel végképp átadhatjuk ezt a nagyon buta sztorit a feledésnek.

De nem! Tessica nem hagyja, hogy elfelejtsd, és saját hajápolási termékekkel lép a piacra. A márka a Forever Hair névre hallgat, ami az előzmények ismeretében valószínűleg szándékosan akar vicces lenni.

Az örömhírt a majdnem legó-figurává változott hölgy az Instagramon osztotta meg követőivel, imígyen:

Az Instagramján, amit egyébként 675 ezren követnek, ami igen szép teljesítmény egy olyan figurától, aki ezzel a történettel néhány évtizede maximum csak a köznevetség tárgya titulusig juthatott volna.

Reméljük, ez nem szolgál követendő példaként, mert ha mégis, attól tartunk, hogy az emberek elkezdenek mindenfélébe beleülni, csak hogy később aranyérkenőcsöt adhassanak el azoknak, akiknek egy ilyen történet is elég ahhoz, hogy megnyomják a követés gombot.

(via)

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Rendhagyó horrorsorozat érkezik a Netflixre Halloween alkalmából