Ha bírod a küzdősportokat és egyetlen embert sem tudsz komolyan venni, aki magát influenszernek vallja, akkor a Battle of the Platforms nem a te műsorod lesz.

A június 12-re meghirdetett eseményen egy rakás közösségimédia-sztár fog összecsapni a boksz szabályrendszere szerint, a sarkokba pedig aszerint osztják szét őket, hogy a TikTokon vagy a YouTube-on adják-e elő, hogy mennyire fontosak.

A főmeccset egy Austin McBroom nevű tiktokker és egy Bryce Hall nevű youtuber vívják, amiről már kiderült egy fontos infó:

Igen, ez felér egy pofánköpéssel azon sportolók számára, akik kemény edzéssel tudnak csak pénzdíjazású tornákon részt venni, na de nincs értelme hőbörögni, hiszen épp egy ilyen világot élünk.

Az eseményt a Social Gloves nevű cég bonyolítja le, és ha szereted a technikás meccseket, nem baj, ha lemaradsz róla. Akik azonban az arcoskodásra, salapálásra, cicaharcra és rinyálásra indulnak be, tartsák nyitva a szemüket, mert mindebből jó nagy adagnyi ígérkezik, amikor a meccseket felteszik a netre.

(via)

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.