Saját bevallása szerint hat óra alatt egymillió dollárt keresett pucérkodással a világ leghíresebb bunkó tinédzsere

Danielle Bregoli Peskowitz pontosan azt a színvonalat képviseli, amit annak idején a Maunika Show egy-egy sötétebb epizódjában láthattál.

Ez persze nem is csoda, hiszen Danielle először a Dr. Phil című délutáni talkshow-ban bukkant fel 13 évesen, ahol olyan szintű lelki szegénységről tett tanúbizonyságot, hogy az egyik beszólása a mai napig szállóige.

Az Oszt ez meg ki? szintű kérdésekre itt az ellenszer, amivel nagyjából négy perc alatt képbe kerülhetsz:

Ha együtt élsz a trendekkel, akkor számodra biztosan nem újdonság, hogy manapság egyáltalán nem muszáj ahhoz értéket teremteni, hogy valakiből milliárdos legyen. Erre a nem rég a 18. életévét betöltött Bregoli a legjobb példa. Mivel most már nem fiatalkorú, lelkiismeretfurdalás nélkül ki lehet róla jelenteni, hogy a csaj egy igazi gyökér. Az volt 13 évesen is, de egy gyereket mégsem illik ekézni. Mivel azóta is csak pozitív visszacsatolást kapott a számlájára utalt összegeknek köszönhetően, így lett belőle mára az, aki.

Ha te még nem süllyedtél bele az internet 2.0 generálta értékválságba, akkor a következő infót olvasva te is csak a fejed fogod csóválni:

Hogy milyen tartalomról van szó, abból is tudunk mutatni egy kis ízelítőt. Nézd meg, mielőtt Bhad Bhabie menedzsmentje el nem tünteti:


Hogy ezzel a mutatvánnyal Bregoli pontosan mennyit keresett, azt ő maga kürtölte világgá egy az Instagramra feltöltött képpel...

...ami, bármennyire is szeretnéd, szerintünk nem április elsejei tréfa. Ő imígyen közölte az örömhírt:

Az OnlyFans egyébként 2016-ban azért jött létre, hogy különböző művészeket juttasson némi bevételhez, de a platformot hamar elárasztoták a szexmunkások, így ma már ez a szájt elsősorban az erotikus tartalmakról ismert.

Lehet utána csinálni – mondhatnád, de szerintünk azért inkább érdemes elgondolkodni, hova jutna a világ, ha a Bhad Bhabie-hez hasonló emberekből válna a követendő példa.

(via)

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.