Pár hete ismét Trónok harca-lázban ég a világ. Persze ez nem hír, tudjuk mi, főleg neked, ha rákattintottál erre az anyagra.

Talán már azt is vágod, hogy miből készülnek az Éjjeli Őrség subái, vagy hogy ki a legalacsonyabb és a legmagasabb a sorozatból, de ha lemaradtál volna arról, amint Havas Jon (Jon Snow) egy új szerepkörben is megmutatkozik, akkor tessék:

I mean, JEEEZE, one pet of a dragon and he thinks he's one of them. 🤦‍♀️ #youknownothingjonsnow #butyoudoknowhowtonotgetblownoffacliffingaleforsewindssotheresalwaysthat 🕺 #everypunaboutwindicanthinkofinserthere 💨

2.5m Likes, 76.3k Comments - @emilia_clarke on Instagram: "I mean, JEEEZE, one pet of a dragon and he thinks he's one of them. 🤦‍♀️ #youknownothingjonsnow..."

Emilia Clarke (aka Daenerys Targaryen) ugyanis gondoskodott róla, hogy a rajongók kapjanak néhány morzsát a holnapi újabb epizód előtt, a felvétel pedig igencsak sikeres lett, hiszen szűk egy nap alatt eddig már több mint 11 millióan tekintették meg. Amúgy Kánikulábanszületett Ser Oscar megvan?

Kipróbáltuk, milyen Észak királyának lenni az IKEA-ban

Bemutatjuk Kánikulábanszületett Ser Oscart a Player-házból, az elsőt ezen a néven. Miután végigsöpört az interneten, hogy Havas Jonék és az északiak impozáns szőrméi tulajdonképpen IKEA-s szőnyegek (ha lemaradtál volna, akkor): A Trónok harca egyes epizódjai természetesen hihetetlen magas költségvetésből készülnek, ám ez nem jelenti azt, hogy ész nélkül szórják a pénzt a díszletekre.

(via)

És ezt olvastad már?
Dave Bautista megérkezett Budapestre és nagyon nem boldog