A Warner tegnap tartott egy nagyszabású sajtótájékoztatót annak apropóján, hogy a Warner Bros. Discovery felállását követően az HBO Max májustól Max néven folytatja tovább, és ennek során megtörtént annak a bejelentése is, hogy valóban érkezik a várva-várt Harry Potter-sorozat, melynek fejlesztésében maga a Varázsvilág anyja, J.K. Rowling is részt vesz.

Emiatt természetesen nem mindenki boldog, hiszen a transz-közösségek harcos támogatói szerint az írónő továbbra is transzfób. Ez a csoport próbálta meg néhány hónapja megfúrni a Hogwarts Legacy című videojáték sikerét is, de ez annyira nem jött össze, hogy az alkotás óriási kasszarobbantást mutatott be. Valószínűleg ennek is köszönhető, hogy a Warner végül megszavazta a bizalmat a szériának, melyet az alant látható kedvcsinálóval jelentettek be a sajtótájékoztató során.

A sorozattal az HBO hosszú távra tervez, ami minimum egy évtizedet jelent, és ami még nagyon fontos, hogy az alkotás nem reboot vagy spinoff lesz, hanem az eredeti Harry Potter-könyveket fogja feldolgozni, vagyis egészen biztosan újra fogják castingolni az ismert szereplőket. Hogy mikor jön, azt ezen a ponton még képtelenség megmondani.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
Hirdetés