Lehet, hogy Henry Cavill lesz a videojáték-feldolgozások aduásza. Nem lenne meglepő, hiszen a sztár maga is hatalmas gémer.

Tavaly nyáron még azt is megosztotta a követőivel, hogyan épít olyan PC-t, amin bármilyen játék elmegy ultra beállításokon minimum a következő öt évben.

Most pedig ismét odadobott némi csámcsognivalót a spekulációkra nyitott geek-csapatoknak, az Instagramon közzétett ugyanis egy képet, melyre azonnal felkapták a fejüket azok, akik imádták a Mass Effect című sci-fi-RPG-t annak idején.

A kép mellé írt szöveg is egyértelműsítette, hogy ez most nemcsak egy egyszerű kulisszák mögötti fotó a Vaják második évadának forgatásáról:

Egy titkos projekt vagy csak néhány papír véletlenszerű szavakkal? Úgy tűnik, kénytelenek lesztek megvárni, míg kiderül.

Egy kicsit közelebbről, zajmentesítés után

Az emlegetett papíron, amit emberünk a kezében tart, olyan szavak olvashatóak, mint például Cerberus, Reaper, Geth vagy Tali'Zorah, ami csak azoknak hangzik kínaiul, akik soha nem találkoztak a BioWare legendás játékával.

Bejelentették az új Mass Effect-játékot

És már egy rövidke kedvcsináló is érkezett hozzá.

Egyelőre a rejtélyes belengetésnél nem lehet többet tudni, szóval akár még az is kiderülhet, hogy Cavill csak trollkodott picit, bár szerintünbk ez a legkevésbé valószínű forgatókönyv.

(via)

Ez is érdekelhet:

Kiderült a Pókember 3 hivatalos címe

A belengetett címek közül egyik sem volt az igazi.

És ezt olvastad már?
Az energiaválság démona arat, de végül a karácsony szelleme győz ebben a látványos ünnepi kisfilmben