Fejest ugrottunk a Jófogás képletesen létező medencéjébe, és kincseket hoztunk fel. Mind kell. Mind.

Mi mindig is örömmel szántottuk fel a magyar apróhirdetés-piacot, mert olyan kincsekre lehet lelni, amikre sehol máshol, és hát hol lennénk mi ezek nélkül a kincsek nélkül?! Mert hát mit tegyen például az egyszeri Star Wars-rajongó, ha valami olyanra van szüksége, amiről azt sem tudta, hogy szüksége van? Hát mit? Elmerültünk a Jófogásban, hogy olyan csodákat szedjünk össze, amiket tulajdonképpen meg is vehettünk volna, de (egyelőre) nem tettük.

Star Wars-sakk

Ütnéd-e Leiával Darth Vadert? Játszanál-e a parasztok helyén Tie Fighterekkel és X-szárnyúakkal? Nem bánod-e, ha egy sakktáblán dupla C3PO-R2D2 páros van? Nyilván nem. A normál sakk ezek után csak a gyengéknek való.

Itt csaphatsz le rá: Star Wars-sakk

Stormtrooper órás Walkie Talkie

Egyrészt aki ezt kitalálta, az álljon le a cuccokkal, másrészt aki ezt kitalálta, az álljon le a Knight Riderrel. De átszólhatsz a haverodnak az órádon, hogy „KITT, gyere értem a Tatooine-ra!”.

Itt csaphatsz le rá: Stormtrooper órás Walkie Talkie

A Birodalom visszavág NES-játék

Azért 25.000 Ft nem kevés összeg, de a fenébe is, kell. Ha van otthon NES-ed, kell. Mert kell, és kész.

Itt csaphatsz le rá: A Birodalom visszavág NES-játék

Csillagok háborúja-társasjáték

Annyira retró, hogy harminc éves. Novoplast, ha mond neked valamit. Nyilván mond. Kinyitva mondjuk kisebb csalódás a cucc, vagy legalábbis másra számítunk, de ettől még a polcon kellene lennie.

Itt csaphatsz le rá: Csillagok háborúja-társasjáték

Star Wars-flipper gépkönyv

Van otthon egy Star Wars-flippered? Már évtizedek óta nem tudod bekapcsolni, mert nincs hozzá meg a gépkönyv? Vagy csak úgy mindig is egy Star Wars-flipper gépkönyvet  kértél a szüleidtől karácsonyra, csak nem kaptad meg? A te időd. Az jött el.

Itt csaphatsz le rá: Star Wars-flipper gépkönyv

Lego Star Wars-fegyvergyűjtemény

Egy tízesért egy rakás minifegyver? Csak egyben? Két kilót kérek. Három kiló lett. Maradhat?

Itt csaphatsz le rá: Lego Star Wars-fegyvergyűjtemény

Óriás Darth Vader-szobor

Egyedi, kézzel készült alkotás. Mérete: hatalmas. Ára: 2.150.000 Ft. Tehát kettőmillió százötvenezer. Pattintsd fel hát veszett sürgősen a malacperselyt, és irány Debrecen, mert senki vagy addig, amíg nincs a kertedben egy akkora Darth Vader, amire nem hogy a madarak nem mernek rászállni, de még a barátaid is alig mernek majd belépni a kertbe. Vagy pont ezért ugranak át.

Itt csaphatsz le rá: Óriás Darth Vader-szobor

És ezt olvastad már?
Idén az űrből érkezik a karácsonyi hangulat
.