Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Megtaláltuk az internet legzorallabb olvasói levelét.

A modern újságírás javarészt az információ újraelosztása, így a mi munkánk igen nagy részét az teszi ki, hogy megpróbáljuk nyitva tartani a szemünket, hogy összeszedjünk érdekes dolgokat, majd azokat úgy tárjuk az olvasóink elé, ahogy tőlünk olvasni szeretik.

Így bukkantunk rá egy zseniális olvasói levélre, amit egy tanácstalan férfi írt a creators.com kolumnistájának, Annie Lane-nek néhány napja. A kis iromány annyira rendben van, hogy alant változtatás nélkül közöljük:

„Kedves Annie!

Én egy kisvárosban lakom a feleségemmel immár 33 éve. A nejemnek elég nagy családja van, a legtöbb rokon pedig ugyanabban az államban él, mint mi. A feleségem két testvérének is van egy-egy lánya, akik egykorúak, és gyakorlatilag úgy nőttek fel, mintha ők is testvérek lennének. A múlt nyáron ezek a lányok, akik ugyebár a feleségem unokahúgai, eljöttek hozzánk, hogy a főiskolai szünetből néhány napot nálunk töltsenek. Hamar kiderült róluk, hogy mindketten kemény partyarcok, olyan típusok, akik nem vetik meg a piát és a könnyű drogokat.

Az egyik nap, amikor a feleségem a munkahelyén, én pedig otthonról dolgoztam, a csajok rávettek, hogy bulizzak velük egyet. Eléggé bebasztunk és az lett a vége, hogy összefeküdtünk. Ez aztán másnap megismétlődött. A lányok élvezték, hogy elcsábíthatják a nagynénjük férjét, és őszintén szólva elképesztő élmény volt az egész.

Azt gondoltam, hogy a lányok már elég idősek ahhoz, hogy diszkréten kezeljék a dolgot, de sajnos tévedtem. Néhány héttel később a sztorit elmesélték valakinek a családban és az információ visszajutott a feleségemhez, aki teljesen elvesztette a fejét. Azt mondta, költözzek el, de én nem akarok, pedig azóta pokollá teszi az életem.”

Na és akkor most nagyon figyelj, mert emberünk imígyen kéri a szakértő segítségét:

Az már Lane profizmusát dicséri, hogy még erre is tudott írni néhány releváns gondolatot, úgy mint

Ami egyébként eget rengető evidencia, csak ez valamiért emberünknél nem akart agyat érni.

A kedves csalódott feleséget természetesen nagyon sajnáljuk, de ez a sztori a nyilvánvaló kapcsolati tragédián túl egy csomó értékes tanulságot hordoz:

  • Tényleg vannak férfiak, akiknek egyszerre nem juthat vér az agyukba és a farkukba.
  • Olykor az élet jobb szkriptet tud írni, mint egy pornófilm forgatókönyvírója.
  • Van az a szitu, amikor nem érdemes nagy nyilvánosság előtt tanácsot kérni.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.