A csókkamera nálunk nemigen ismert fogalom, de aki rendszeresen néz nyugati sportközvetítéseket, már találkozhatott vele.

Ezzel a mutatvánnyal egyes sportesemények szüneteiben a nagyobb arénákban dobják fel a hangulatot a szervezők. Arról van szó, hogy egy kamera pásztáz a közönség sorai között, és ha a hatalmas kijelzőn megjelenik egy pár képe, nekik nyomniuk kell egy csókot, majd a program végén a legjobb párt kiválasztva győztest hirdetnek a szervezők.

Egy ilyen közjáték vett zseniálisan kínos fordulatot a Vancouver Canucks hokimeccsének egyik szünetében a vancouveri Rogers Arenában, amikor is egy egymástól kicsit távolabb ülő párosra szegeződött a csókkamera. Úgy tűnik, mintha a képen látható nő és férfi kicsit összevesztek volna, ezért a szervezők makacsul a képben tartják őket, annak ellenére is, hogy a hölgy jól láthatóan ellenkezik a puszi ellen. Aztán az aréna biztatására elcsattan a csók, és megy tovább a műsor.

A nézőtéren akkor esik le a tantusz, amikor a csókkamera győztest hirdet, és az imént mutatott vonakodó pár látható ismét, pont akkor, amikor leül közéjük egy második férfi – a nő barátja –, aki nagyon nem érti, hogyan lehet ő és a barátnője a csókkamera győztese csók nélkül.

@ahgahoeee who gonna tell him #canuckshockey #vancouver #fyp #kisscam ♬ original sound - ahgahoeee

A videó természetesen hasít a neten, ahogy elő van írva.

Ez is érdekelhet:

Magadra varrattad, hogy „pekingi kacsa”? Ez az alkalmazás segít

Súlyosan elcseszett félretetoválás áldozata vagy? Itt a segítség!

(Forrás: Newsweek, főkép: Getty Images)

És ezt olvastad már?
A noszvaji lombházak, ahol a legjobbat hozhatod ki magadból
A noszvaji lombházak, ahol a legjobbat hozhatod ki magadból
Hirdetés