Ázsia-fanoknak, ínyenceknek, tech funk, disco tech, jazzy & groovy house rajongóknak kötelező az új, a mainstreamet (hang)súlyosan kerülő hely.

Budapest gasztrotérképe nemrég új, izgalmas helyszínnel bővült: a Hercegprímás
utcai Badhanna fúziós ázsiai konyháját mi is kipróbáltuk, a Hongkong sikátorait és bárjait idéző belsőépítészeti megoldások levettek a lábunkról, ahogy a rendre újdonságokkal előálló, egyedi ízvilággal jelentkező konyha is...

és már akkor szóltunk, hogy hamarosan elektronikus zenei bulikat tartó klubként is beindul majd a hely – ez az időpont pedig holnap, azaz november 19-én jön el.

A Hercegprímás utcai helyszín színes múltra tekint vissza. Kultikus éjszakai klubként emlékszünk a Trafiqra, ami szinte napra pontosan hét éve zárt be a Badhanna helyszínén. Novembertől a hely újra meghódítja az éjszakát is, élén Blattival, alias Blatt Imi programszervezővel és dj-vel, a budapesti klubélet egyik jól ismert club managerével, aki korábban olyan ikonikus helyek zenei felelőse volt, mint az Úri Muri, és a Secret Room.

„A novemberben induló bulik fő zenei gerince a dögösebb, dinamikusabb tech funk, disco tech, jazzy & groovy house lesz, a szélsőségektől tartózkodva, de a mainstremet hangsúlyosan kerülve – adta meg az alaphangot Blatti. – A célunk egy olyan hiánypótló, huszonöt pluszos korosztályt megcélzó klub és közösség felépítése, ami az egész estés élményekre épül: izgalmas ázsiai vacsorával kezdődik egyedi fűszeres koktélokkal kísérve, majd reggelig tartó bulivá alakul, amivel egy komplex élményt kapnak a vendégek.”

A 19-i The Start nyitóeseményen a korábbi Trafiq rezidens Devenyi D., illetve Blatti lép majd fel.

(Forrás: Badhanna)

Ez is érdekelhet:

Ázsia intenzív ízeibe és őrült hangulatába is belekóstolhatsz a belvárosban

Beléphetsz Ázsiába egy sarokra a Bazilikától, ahol Badhanna, a fiktív kalandor világa vár, erős vizuális élménnyel, finom illatokkal, de mindenekelőtt keleti ízekkel és ütős koktélokkal.

És ezt olvastad már?
Fura című film készült George Foremanről, és már itt is van az első teljes előzetese
További cikkeink a témában