A győztesekről kiderült, hogy csaltak.

Egy horgászversennyel kapcsolatban nem feltétlen a balhé jut eszünkbe, és nyilván a legtöbb hasonló esemény békésen, jó hangulatban zajlik. Egy Ohióban megrendezett verseny azonban teljesen másképp alakult, és végül komoly botránnyal ért véget. A Lake Erie Walleye Trail versenyt Chase Cominsky és Jake Runyan nyerte meg, de a végeredmény nem sokáig volt végeredmény.

Egy másik versenyző megkérdőjelezte a végső sorrendet, és nem is alaptalanul, kiderült ugyanis, hogy a két győztes csalt. A Twittere felkerült videóban látható, hogy ennek ellenőrzéseként felvágták a halakat, amelyekben ólomgolyók és halfilék voltak, Cominsky és Runyan így növelte a fogásaik súlyát.

A versenyen résztvevők érthető módon eléggé felháborodtak, röpködtek a bazdmegek és a hasonló kifejezések, többen jelezték, hogy kihívják a rendőrséget. A két balhés horgászt azzal gyanúsították, hogy nem először csaltak, és így több ezer dollárt loptak a versenytársaiktól. A versenyről végül mindkettőjüket kizárták, a versenyigazgató Jason Fischer egy Facebook-bejegyzésben elnézést kért a botrány után, majd megnevezte az igazi nyerteseket.

Hasonló sztori:

Kiderült, miért léphetett vissza Magnus Carlsen a Grand Chess Tour nemzetközi sakkbajnokságról

Sokan megszólaltak már az ügyben, és igencsak eltérőek a vélemények.

(A kiemelt fotó illusztráció; forrás: Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Végül a Netflix mutatja be Richard Linklater új vígjátékát, melynek be is futott az első kedvcsinálója