A válása csak az egyik oka volt annak, hogy Costner nem tudott foglalkozni a Yellowstone című sorozat fináléjával, melyből így a karaktere ki is fog maradni. A másik ok az volt, hogy emberünknek az összes idejét a Horizon: An American Saga című western köti le, melynek nemcsak a rendezését, de az egyik főszerepét is elvállalta.

A film a vadnyugat fénykorának másfél évtizedét öleli fel, a forgatókönyvét pedig Costner egy Jon Baird nevű fickóval írta, akinek az IMDb szerint ez az első munkája. Costner mellett olyan sztárok szerepelnek a filmben, mint Sam Worthington, Luke Wilson, Sienna Miller, Thomas Haden Church, Giovanni Ribisi, Jena Malone és Michael Rooker.

A film akkora fogás, hogy inkább két adagban szolgálják fel az amerikai közönség részére. Az első fejezetet június 28-án, a másodikat pedig augusztus 16-án mutatják be. Magyar bemutatóról egyelőre még nincs hír, és mivel nálunk nincs akkora rajongótábora ennek a műfajnak, mi nem is nagyon hiszünk benne, hogy valamelyik magyar forgalmazó be meri vállalni.

Ez is érdekelhet:

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

David Beckham közel négymilliárd forintra perli Mark Wahlberget

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés