Megint itt van az évnek az az időszaka, amikor ömlik a tévéből a Holiday, a Reszkessetek, betörők! és természetesen az Igazából szerelem.

Ezeket már annyiszor láttuk, hogy még a karácsonyra a nagyitól évtizedek óta kapott sapka-zokni kombó is nagyobb meglepetést tud okozni, mint az említett filmek fordulatai. Azt azonban mégis érdemes lehet megnézni, hogy különösen az Igazából szerelem gyereksztárjai mivé lettek az elmúlt 18 évben, mely alatt még egy újszülött is eléri a nagykorúságot.

A film egyik csúcspontjául szolgáló jelenetében, az iskolai korcerten hatalmasat alakító Olivia Olson közben 29 éves lett, így már teljesen nyugodtan meg lehet őt nézni férfiszemmel is.

Ha arra tippeltél, hogy a hölgy felnőttként sem lesz csúnya, akkor jár neked a pont. Olivia inkább énekes-dalszerzőként és tévés munkái miatt ismert, színészi karrierjében még várat magára a nagy áttörés, de ez biztosan nem azon fog múlni, hogy jól áll-e neki a kamera.

Nézd csak!

Szóval nem a külső adottságokkal lesz baj, ha Olivia esetleg sztárkarriert szeretne. Persze, ha nem vágyik ilyesmire, az Igazából szerelem miatt már így sikerült neki utat találnia az örökkévalóságba. Évente egyszer biztosan mindenki találkozik vele.

És ezt olvastad már?
Már be is futott az év egyik legjobb filmje
További cikkeink a témában