Így játszhatsz moziban konzollal baráti áron Budapesten!
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Bárki bármit mond, elmebeteg élmény mozivásznon FIFÁ-zni vagy a 3D-ben Killzone-t játszani. És még csak nem is elérhetetlen, hiszen meglepően olcsón juthatsz hozzá egy egész moziteremhez.

Megalomán-e vagy? Képtelen vagy megelégedni a 120 centis LED-tévéd méretével, amikor áthívod a haverokat játszani? Akad legalább egy–két olyan kedvenc új játékod, amelyet szeretnél 3D-ben kipróbálni egy mozi termében, kényelmes fotelben ülve? Ha mindhárom kérdésre igen a válaszod, akkor vagy fordulj orvoshoz, vagy költsd el a doktorokra szánt pénzt egy saját terem bérlésére. Merthogy ilyen is van, ráadásul Budapesten, és egyáltalán nem kell eladnod érte a családi ékszereket.

A célod elérésében a MiMozink Lurdy Ház és Óbuda lesz a legjobb két barátod, a mozi ugyanis olyan szolgáltatást nyújt, amitől nem csak a bigott gémereknek csordul ki jó dolgában a nyáluk. Mert az hagyján, hogy bevihetsz bármilyen saját Playstation 3 és XBOX 360 játékot, sőt, akár a saját laptopodról is játszhatsz, de megnézheted a családi DVD-ket is. Hát mi ez, ha nem epic win?

Kipróbáltuk. Mindent megtettünk annak érdekében, hogy ne törjön elő belőlünk a lelkes tizenéves gyerek, aki megkapta élete első Playstationét. Nem ment. Először a hatalmas vásznon, 3D-ben futó Gran Turismo 5-től koppant az állunk a földön (belső nézet, brutális élmény), majd a szintén térhatásban a szemünk elé táruló Killzone 3 adta meg a kegyelemdöfést. FPS-t játszani ekkora méretben eleve semmihez sem fogható élmény, és akkor arról még nem is beszéltünk, hogy a játék esetében a 3D is annyira erős élményfokozó eszköz, amilyet csak egy jobb mozifilm esetében tapasztal az ember. A nagy vásznon elkövetett FIFÁ-zás ezek után már meg sem lepi az embert, nagyon jó, abbahagyni csak nehézségek árán lehet, a moziba bajnokságokat szervezni viszont ér.

És persze ott van maga a terem. Minden szék a tiéd, nem veszhetsz össze senkivel a jobb helyért. Játék vagy filmnézés közben csak neked duruzsol a terem 5.1-es hangrendszere, bármikor kiszaladhatsz popcornért vagy üdítőért. Ráadásul a terem bérleti díja is meglepően baráti. Főleg, akkor, ha a foglalásod során e-mailben vagy telefonon a Playerre hivatkozol. Ebben az esetben ugyanis 20% kedvezménnyel, azaz 9500 Ft-ért (nem, nem ütöttünk félre) lehet tiéd egy órára a Lurdy Ház vagy az Eurocenter MiMozink Játssz nagyban terme.

A foglalást a jatek@moziban.hu e-mail címen, vagy a +3620/432 28 46-os telefonszámon bonyolíthatod le. Nagyon érdemes. Ha nem hiszed, szedd össze a haverokat, vigyél magaddal egy–két kedvenc eredeti játékot, terülj el egy mozifotelben kontrollerrel a kezedben. Hogy nem akarsz egyhamar hazamenni majd, azt garantáljuk!

(Fotók: Tóth István)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.