Sara Underwood és modelltársa, Tina Louise tűnik fel az alábbi videóban, hogy megosszák velünk magvas gondolataikat, tapasztalataikat és hasznos tippjeiket a csajozást illetően.

A két szőkeség szavaira érdemes odafigyelni, valószínűleg szereztek már némi tapasztalatot az ismerkedés területén.

Az első felvetésre kimondottan megnyugtató és bizakodásra okot adó választ adtak, hiszen a "milyen srácoknak lehet esélye?" kérdésre Sara egyből rávágta, hogy "Minden srácnak!" Ebbe a kategóriába még talán mi is belepasszolunk.

Tina Louis ennél pár fokkal részletesebb leírást adott az ideális pasiról, neki személy szerint a szakállas, tetovált fickók jönnek be, na meg a man bun, vagyis az a hajviselet, amikor a férfiak kontyban hordják a hajukat. Neki tehát már nehezebb lenne megfelelni...

Amikor arról kérdezik őket, hogy miként kellene megközelíteni őket, Louise elárulta, hogy nála működik az a taktika, amikor a férfi a neki tetsző nő mellett álló csajjal, vagy az adott csaj barátnőjével kezd el flörtölgetni. Ősi trükk, ám ezek szerint vannak még olyanok, akiknél beválik.

Ami a randikat illeti, mindketten értékelik az izgalmas, kalandos találkákat. Ami viszont egyikőjüknek sem jön be, azok a péniszfotók. Sara elmondása szerint ilyesmivel már tele van a levélfiókja, ezzel tehát nem kell próbálkozni nála. És senki másnál sem!

Ha mindezt sikerült megjegyezni, akkor fuss még végig az alábbi képeken, amelyeket a kettőjük profiljáról válogattunk össze. Közben hátha eszedbe jut még valami ötletes csajozós szöveg, amit bevethetnél, ha egyszer véletlenül beléjük botlanál.

(Instagram) (Instagram)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Harmincegy éve nő vezeti Budapest legnépszerűbb, sokat látott sztriptízbárját – A nagy Marilyn-sztori a Playeren

Még sokat kell várni Brad Pitt Magyarországon forgatott filmjének bemutatójára

Mégsem a tavalyi év horrorszenzációjának rendezői dirigálják a Street Fighter-filmet

További cikkeink a témában