A Holló első filmes eljövetele 1994-ben sajnos nemcsak azért emlékezetes, mert maga a film kiváló gótikus képregény-adaptáció, de azért is, mert a forgatáson a címszerepet elvállaló Brandon Lee életét vesztette.

A színész az egyik akciójelenet forgatása során kapott halálos lövést, és a tragédiát a mai napig nem sikerült minden részletre kiterjedően kivizsgálni. A film kultstátuszba emelkedett, így borítékolható volt, hogy előbb-utóbb folytatást is fog kapni, Az angyalok városa alcímű rókabőr pedig két év múlva be is futott, de bár ne tette volna!

A reboot ötletével sokáig foglalkozott a Relativity Media, majd 2015-ben a jogok megvásárlása után a Sony, de nem jutottak egyről a kettőre. Momoa azután került be a képbe címszereplőként, miután Luke Evans és Jack Huston visszaadták a szerepet. A sztárral még tesztfelvételek is készültek, de 2018-ban végül ő is lelépett.

Most a projektben részt vevő egyik filmes, Ryan Unicomb kivágott néhány képkockát az elkészült anyagból és feltöltötte a Twitterre, hogy a Holló-rajongóknak lehessen némi fogalmuk arról, mit nem fognak látni a mozikban.

Íme:

Bármennyire is tűnik Momoa kiváló választásnak a szerepre, mi nem bánjuk, hogy egy felesleges reboottal kevesebbet gyárt le Hollywood. Addig is foglalkozhatnának inkább valami eredetivel.

És ezt olvastad már?
Az Élősködők Oscar-díjas rendezőjének új filmje már előzetest is kapott