Az Indiana Jones és a végzet temploma idén 38 éves, vagyis a kerek jubileumhoz még két év hiányzik, azonban a Disney idei legnagyobb rendezvényén, a D23 expón már levetítették zárt ajtók mögött a kalandvágyó régészprofesszor ötödik filmjének első kedvcsinálóját, ami kiváló apropó volt egy nagy találkozáshoz.

Az 1984-es mozi címszereplője, azaz Indiana Jones, azaz a nyolcvan éves Harrison Ford találkozhatott újra az alkotás gyerekszínészével, Picurral, vagyis Jonathan Ke Quannal, aki szintén részt vett az eseményen.

Mindketten a mai napig aktív színészek, az utóbbi 2022 egyik legnagyobb független filmsikerében, a Minden, mindenhol, mindenkor című multiverzumos instant kultfilmben szerepelt legutóbb, Ford pedig az Indiana Jones ötödik részével fog búcsúzni a filmtörténeti szereptől.

Jó így együtt látni őket, de a kép biztosan téged is sokkolni fog, mennyire telik az idő.

A tervek szerint az Indiana Jones 5. 2023. június 30-án kerül a mozikba az USA-ban.

Ez is érdekelhet:

Íme a filmtörténelem tíz legerősebb fegyvere

Van köztük olyan, amelyik lő, amelyik pukkan, akad köztük önjáró és olyan is, amivel elég egy hanyag mozdulat, hogy az ember átrendezze vele a szomszédságot.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Jövőre már csak olyan alkotások kaphatják meg a legjobb film Oscarját, melyek foglalkoznak valamely hátrányos helyzetű csoporttal

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés