Bő négy hónap múlva bemutatják a Solo - Egy Star Wars-történet című mozit, aminek rendes körülmények között örömhírnek kellene lennie, de mi nem igazán vagyunk optimisták. Nagyon meglepődnénk, ha valami maradandó sülne ki ebből a filmből.

Május 25. már befordult a sarkon, de még egy árva trailert sem láthattunk a Disney következő Star Wars-mozijából. Nem csak emiatt vagyunk kétkedők a film minőségét illetően, bár mindenesetre fura, hogy míg a számozott epizódok sokszor akár egy évvel korábban is kapnak egy teasert, a Solo-t mindezidáig még nem merték megmutatni.

Ami inkább aggasztó, az az, hogy a projekt eredeti rendezőit, Phil Lordot és Chris Millert a Disney félúton lecserélte arra a Ron Howardra, akiről sok mindent el lehet mondani, csak azt nem, hogy különösebben eredeti látásmódú alkotó lenne.

Ez még a rendezőcsere előtti stáb

A másik szomorú info, hogy állítólag nem kevés probléma akadt a Han Solót megformáló Alden Ehrenreich teljesítményével. A LucasFilm bevallottan ragaszkodott hozzá, hogy különórákon trenírozzák a színészt, mert a korai vetítéseken képtelen volt hitelesen hozni a figurát. (Nekünk erre a hírre azonnal az Ave, Cézár! zseniális forgatási jelenete jutott eszünkbe, melyben Ehrenreich karaktere egyszerűen nem tudott rendesen beszélni. Az új információk tudatában felvetődött bennünk a gyanú, hogy talán zsigerből hozta a figurát.)

Ha ez még nem lenne elég, a Disney közzétett egy rövid szinopszist a filmről, ami csak annyira hangzik izgalmasan, mint egy vasárnap délutáni Csipet Csapat-epizód alaptézise:

Izgi, mi? (Nem.)

Iparági pletykák szerint a Disney arra is fel van készülve, hogy a Solo el fog hasalni, ami, tekintve, hogy egy Star Wars-moziról van szó, történelmi bukás lenne.

Akárhogy is lesz, szerintünk akkor jársz a legjobban, ha erősen mérsékeled az elvárásaidat.

Player Autószalon

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon