Mindenki tudja, hogy az Instagramon nincs mellbimbó, és ez a policy bizony napi szinten okoz fejtörést azoknak a modelleknek, akik képtelenek rendesen felöltözni, és ezért minden egyes poszt előtt órákat kell kreatívkodniuk, hogyan mutassák meg a pucér mellüket anélkül, hogy elővillanna a bimbi.

Ez persze csak softpornó, Pedro Almodóvar viszont művészetben utazik, így tőle alapesetben nem szabadna elvárni, hogy öncenzúrát gyakoroljon egy-egy megosztás előtt.

Ez azonban okozhat fura helyzeteket, például ha az új filmed plakátján egy tejtől csöpögő mellbimbó látható, akkor adja magát a kérdés, hogy vajon fel szabad-e vinni a kompozíciót az Instagramra vagy sem?

Nos, a dilemma eldőlt, amikor a Madres paralelas című mozi plakátját többek között a film sztárja, a gyönyörű Penélope Cruz is megosztotta az alkalmazásban, a feltöltés után néhány perccel pedig már ki is bannolták a grafikát a felületről. Ezt valószínűleg az algoritmus követhette el (esetleg egy buzgómócsing cenzor), mert néhány órával később a platform feloldotta a tiltást, sőt, az illetékesek egy közleményben elmondták, hogy bár a meztelenség megjelenítése közösségi irányelveikbe ütközik, ezúttal kivételt tesznek, ugyanis a bannolt, majd visszaállított kép nyilvánvalóan művészeti értéket képvisel.

Itt meg is nézheted:

A film egyébként két olyan nőről szól, akik akaratukon kívül esnek teherbe. Itt a trailer:

És ezt olvastad már?
Willem Dafoe olyan Joker-folytatást szeretne, hogy már most kifizetnénk érte a mozijegyet