Remake készül az 1989-es Országúti diszkó című akcióklasszikusból, melyben Patrick Swayze karakterét Jake Gyllenhaal fogja eljátszani, ám a főhős ezúttal nemcsak valami random harcművész, hanem egy egykori ketrecharcos lesz.

A filmet Doug Liman rendezi, és már javában tart a forgatás, mely egyelőre a főszereplő korai éveire fókuszál. Mivel a sztori szerint a karakter a UFC-ben versenyzett az akcióthriller főbb eseményei előtt, ezért a hitelesség kedvéért az alkotók egy tényleges gálára is bekéredzkedtek. A UFC 285 nevű eseményen több jelenet felvételére is sor került a Las Vegas-i T-Mobile Arenában. Gyllenhaal ellenfelét Jay Hieron játssza, aki korábban tényleg az MMA-ban csinált karriert.

A mérlegelést és a meccset is felvették a gála valódi közönsége előtt, így a forgatás képsorai természetesen a neten kötöttek ki. A mérlegelésen még egy pofon is elcsattant, és az egész azért annyira látványos, mert a jelenetet egyetlen snittben vették fel az alkotók.

Ennél még egy fokkal izgalmasabb lesz maga a meccs, melyből nemcsak a bevonulást nézheted meg...

...de azt is, amint Gyllenhaal egy repülő térdrúgással a padlóra küldi ellenfelét:

A filmet az MGM-et korábban felvásárló Amazon Studios készíti, vagyis az alkotás a Prime Videón fog debütálni, így már a premiernapon nálunk is elérhető lesz.

Ez is érdekelhet:

Belesajdul a szívünk, ha arra gondolunk, mennyivel jobb is lehetne a The Last of Us

Köszönjük az érzelmeket, de a feszültség és az akció hol marad?

Támogatott és ajánlott tartalmaink

World Margarita Day – Egy újabb ünnepet köszönthetünk köreinkben, már Magyarországon is

Az év egyik legjobb játéka is lehetett volna, de a pénzéhség közbeszólt

Thor hangján szólal meg Deadpool a Deadpool és Rozsomák szinkronizált előzetesében

További cikkeink a témában