Cameron természetesen ott volt az Alita: A harc angyala premierjén, amikor a rendező, Robert Rodriguez mellett az IGN riportere őt is megkérdezte néhány dologról.

Az, hogy Alita képes lenne-e szerinte szétrúgni a Terminátor seggét, mindenképpen érdekes kérdés, de ebben az esetben a lényeg a villáminterjú végén hangzott el. Figyeld csak!

Amikor a riporter arról kérdezte Cameront, hogy miután Tim Miller rebootolta a Terminátor-franchise-t, kap-e Neill Blomkamp esélyt arra, hogy megvalósítsa a saját Alien-vízióját, a rendező-producer meglepő választ adott:

Igen, dolgozom rajta.

Rövidke válasz, mégis rajongók tízezrei kaphatják föl rá a fejüket. Anno ugyanis a District 9-nal berobbant dél-afrikai-kanadai filmrendező, producer és forgatókönyvíró egyenes folytatást szeretett volna készíteni Cameron Aliens-ének, amiben Ellen Ripley (Sigourney Weaver) karaktere mellett még Hicks (Michael Biehn) is visszatért volna, de aztán ehelyett inkább jött Ridley Scott, és az Alien: Covenant című Prometheus folytatással letett egy kiábrándító epizódot az asztalra.

Most Cameronnak köszönhetően talán Blomkamp is kaphat egy esélyt, hogy rendbehozza a dolgokat. Az biztos, hogy a rendező lelkesedésével nem lesz baj. Anno még koncepciós rajzokat is osztott meg az Instagramon, annyira benne volt a projektben.

Alien-rajongók, el lehet kezdeni imádkozni!

És ezt olvastad már?
Így fog kinézni a következő PlayStation és Xbox a mesterséges intelligencia szerint