Ha még nem láttad a Végtelen háborút, akkor figyelmeztetünk, hogy SPOILER következik!

Még mindig itt vagy, tehát biztosan tisztában vagy vele, hogy a film végén Thanos egyetlen csettintéssel kiradírozza a létezésből a fél univerzumot, melynek eredményeként olyan arcok porladnak hamuvá a szemünk előtt, mint Pókember (nekünk ő fájt a legjobban), Mordály kivételével a Galaxis őrzői közül mindenki, Fekete Párduc, Bucky Barnes, Skarlát Boszorkány, Dr. Strange, és még néhányan.

Kétségtelen, hogy a Marvel moziverzum történetében ez volt a legmegdöbbentőbb, legdurvább húzás, amin a Bosszúállók negyedik részéig egészen biztosan nem fogjuk túltenni magunkat.

Most pedig megérkezett James Gunn, az A galaxis őrzői rendezője, hogy hintsen egy kis chilit a nyílt sebbe. Amikor ugyanis egy rajongó megkérdezte, mit mondott Groot Mordálynak, mielőtt meghalt, erre maga a rendező adta meg a választ a Twitteren.

Nem ragozzuk, Groot utolsó szava ez volt:

Apa

Vagyis a kamaszkort alig megélt lény a Nyuszira úgy tekintett, mint az édesapjára.

Ezt egyébként onnan lehet tudni, hogy a forgatókönyvben az Én vagyok Groot sor mellett zárójelben az is olvasható, valójában mit akar közölni a karakter, csak ezt érthető okokból nem kötik minden esetben a nézők orrára.

Nem jöhet elég korán 2019. május 3.!

És ezt olvastad már?
Két amerikai néző ötmillió dollárra pereli a Universalt, és az indokon ki fogsz akadni