A Hollywood Reporter dobta a hírt, hogy Foxx leszerződött a Spawn címszerepére. Mondjuk, mi ez.

Spawn, magyar nevén az Ivadék, polgári nevén Al Simmons, egy kommmandós-bérgyilkos, akit a főnöke nagyon csúnyán átver, minekután szerencsétlen egyenesen a pokolra kerül azokért az ártatlanokért, akiket földi élete során a másvilágra küldött. Ám itt még nincs vége a sztorinak Al számára, ugyanis a túlvilágon nem teljesen világos tartalmú alkut köt egy démonnal, így szuperképességekkel felvértezve visszatér a Földre, ahol végül a menny és a pokol is a nyakába szakad – szó szerint.

Róla van szó

Az Ivadék először 1991-ben jelent meg képregény formájában. Megalkotója az a Todd McFarlane, aki most lehetőséget kapott arra, hogy forgatókönyvíróként és rendezőként is megfilmesíthesse teremtményét.

Foxx nem először szerepel képregényfilmben, hiszen a nem túl acélos A csodálatos Pókember 2-ben ő játszotta Elektrót, de most először kap lehetőséget arra, hogy belebújjon egy ikonikus szuper(anti)hős bőrébe. Spawn-t egyébként egyszer már vászonra vitték. Az 1997-es Spawn - Az ivadék című moziban Michael Jai White játszotta a címszereplőt, gonosz főnökét pedig Martin Sheen.

Az első filmes Ivadék

Az a mozi azonban nem volt éppen világklasszis, és akkor még finoman fogalmaztunk. Bár McFarlane korábban rengeteg szuperhősös rajzfilmben segédkezett, a filmezéssel csak mostanában kezdett el kacérkodni. A Venom-ban például társ-forgatókönyvíró, rendezőként azonban a Spawn lesz az első munkája.

Bátor döntés a finanszírozást bevállaló Blumhouse részéről, hogy az alkotót ültetik a direktor székébe.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A tökéletes szülinapi ajándék egy 40 éves férfinak

A borotválkozás egy másik szintje: ismerd meg a Braun S9 Pro+-t, a márka eddigi legjobb elektromos borotváját

Zavartalanul merülhetsz el a zenehallgatás élményében a Sennheiser audiofil fejhallgatójával

További cikkeink a témában
Well done
Hirdetés