Úgy tűnik, Hollywood soha nem fogja megunni azokat az akciófilmeket, melyekben valamilyen átlagos foglalkozást űző emberről derül ki, hogy korábban gonoszok vérével ütötte fel a reggeli teáját.

Ilyen volt a Senki című mozi főhőse, aki most átlagember, de korábban revizor volt, Ben Affleck, aki egyébként könyvelő, de ha kell, oda is tud pukkantani rendesen, de írhatnánk akár John Wicket, vagy az Elrabolva visszavonult ügynökét is. Csak szerintünk kezd elfáradni ez a formula?

Nos, úgy tűnik igen, mert hamarosan jön Jason Statham méhészként a The Beekeeper című moziban, melyben emberünkről kiderül, hogy nemcsak úgy méhész, hanem a Beekeepers, azaz Méhészek nevű szervezetnek is a tagja volt korábban, ahol természetesen igazi gyilkológéppé képezte ki magát. Megvárjuk, amíg visszateszed a helyére az eredetiségtől lepattant álladat, aztán már mutatjuk is a film első trailerét:

Attól sem kell félned, hogy igazi virtuózok dolgoztak a kamera másik oldalán, a mozit ugyanis David Ayer rendezte, a forgatókönyvet pedig Kurt Wimmer jegyzi. Az előbbi úriember a 2012-es Az utolsó műszak óta nem tudott egyetlen sikert sem összehozni, az utóbbi pedig legutóbb a Feláldozhatók negyedik részének a szkriptjét tette le az asztalra. Szóval ez most amolyan tudd, hogy értsd helyzet. A The Beekeeper 2024. január 12-én kerül az amerikai mozikba.

Ez is érdekelhet:

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Harmincegy éve nő vezeti Budapest legnépszerűbb, sokat látott sztriptízbárját – A nagy Marilyn-sztori a Playeren

Még sokat kell várni Brad Pitt Magyarországon forgatott filmjének bemutatójára

Mégsem a tavalyi év horrorszenzációjának rendezői dirigálják a Street Fighter-filmet

További cikkeink a témában