Mit vár az, aki a kezébe veszi minden idők egyik legnépszerűbb pornószínésznőjének könyvét? Valódi irodalmat? Laza krimit? Pornót? Utóbbi kettőt meg is kapja.

Jameson, aki 2008-ban kivonult a pornószakmából, és azóta már saját képére teremtett művaginát is megjelentetett egy céggel karöltve, könyvírásra adta a fejét. Namármost aki a hölgy karrierjét ismerve valami igazán erős irodalmi művet vár, az nagyon rossz helyen keresgél. Akkor kinek lehet mégis jó szívvel ajánlani a Sugar Baby-t? Azoknak, akik tisztában vannak a hölgy karrierjével. Mert aki őt képzeli el a főszereplő, Sugar helyére (ami meglepően könnyű lesz), az egy ártalmatlan szexkrimit kap a pénzéért.

A történet főhősnője Sugar, azaz Sarah a visszavonult pornószínésznő (micsoda meglepetés), aki New Yorkban szeretne új életet kezdeni, és eltűnni a gondok, valamint egy, azaz egy darab komoly zaklatója elől is. Sugar azonban megismerkedik egy férfival, Cole-lal, és innentől kezdve nyugodtnak tervezett élete kissé más fordulatot vesz. Hát persze, hogy jönnek az explicit szexjelenetek, amik annyira részletesen megírtak, amennyire azt el is várnánk Jenna Jamesontól.

Ez a könyv csak azoknak lesz a kedvence, akik nem várnak súlyt az olvasnivalójuktól, és kifejezetten csípik a pornót. Jenna rajongóinak kedves olvasmány lehet, hiszen érzed, hogy a hölgy legsötétebb vágyait is leírja benne, vagy ha mégsem, hát úgy teszi Hope Tarr-ral karöltve, mintha azok lennének. Aki viszont komolyabb krimit, vagy erősebb rejtélyeket szeret, inkább másik könyvért nyúljon a polcon. De ha imádod azt, hogy alig harminc oldalt kell átnyálaznod az első szexjelenetig, teljes nyugalommal fáradj a kasszához!

Jenna Jameson & Hope Tarr: Sugar Baby, Jaffa Kiadó, 248 oldal, 2490 Ft

És ezt olvastad már?
Hogyan válasszunk minden igénynek megfelelő számítógépházat?
További cikkeink a témában