Egy kifejezetten a házasságon kívüli kapcsolatokat elősegítő brit társkereső oldal kétezer női előfizetőjét kérte meg arra, hogy szavazzák meg a legszexibb brit férfit. Nem hiszed el, ki zsákolta be az első helyet.

Az illicitencounters.com nevű szájt a legnagyobb ilyen oldal az Egyesült Királyságban, a kétezer pedig már egy elég szép szám, így mi hajlunk arra, hogy ez bizony megfelelően prezentálja a közízlést, az eredmény így nem fest túl hízelgő képet az átlagos hűtlen brit feleség ízlésvilágáról. A megkérdezetteknek a szexiség szerint egy egytől tízig terjedő skálán kellett pontozniuk különböző hírességeket, az összesített pontszámok alapján pedig összeállt a végső sorrend.

A szavazás legnagyobb vesztese Ryan Reynolds lett, aki tavaly még a negyedik helyen tanyázott, de idén visszazuhant a huszonhatodikra. Az Oppenheimer címszerepéért kapott Oscar-szoborral a zsebében Cillian Murphy sem csípett meg dobogós helyet. Idris Elbával és Dermot O'Learyvel holtversenyben az ötödik helyre volt elég neki a feleségektől kapott összesített szexiségi pontszám.

A negyedik helyre Gareth Southgate, az angol nemzeti labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya csúszott be, a bronzérmet pedig Vilmos herceg kapta a nyakába. A második helynek a 27 éves Tom Holland, Pókember megformálója örülhetett, bár a srácot Zendaya oldalán valószínűleg nem igazán izgatja, mit gondolnak róla a csalfa feleségek.

Az igazi meglepetés azonban nem is ez, hanem a legszexibb férfinak kikiáltott híresség személye. A megtisztelő címet ugyanis nem más kapta meg, mint..

Igen, jól látod, az unatkozó angol háziasszonyok szerint a Top Gear volt házigazdája, a már egy ideje az Amazonnak dolgozó újságíró és médiaszemélyiség, Jeremy Clarkson a legszexibb brit, ami simán elmenne egy gegnek a Monty Python egyik szkeccsében. Félreértés ne essék, mi is kedveljük a pali önironikusan nagyképű karakterét, sokszor szándékolt bénázásait és kiváló humorérzékét, de Jeremytől még ezekkel együtt is olyan messze áll a szexiség, mint pornósztártól a vallásos áhítat.

(Forrás: Daily Mail, képek: Getty Images)

Ez is érdekelhet:

Kérem vissza a pénzem, ha már egyszer én is visszaadom azt a szerencsétlen repoharat!

Környezetvédelem, mi? Inkább egy újabb módszer, hogy legomboljanak az emberről néhány száz forintot.

Támogatott és ajánlott tartalmaink
További cikkeink a témában
Ahol a csúcsminőségű bútor életszemléletté nemesül
Hirdetés