A Jackass sztárja csinált néhány őrültséget a múltban, és ezek bizony nem múltak el nyomtalanul.

Egy picit sokkoló a sztori, ezért ha az átlagostól gyengébb az idegrendszered, inkább azt javasoljuk, hogy olvass valami mást!

A színész és hivatásos hülyegyerek a GQ-nak adott interjút, melynek során elmesélte, hogy egy alkalommal úgy sérült meg a koponyája, hogy a szemgolyója körüli csontozatának egy darabja gyakorlatilag eltűnt.

Ez már alapból borzasztó kellemetlennek hangzik, de a történet kínosabb része még csak ezután következett. Emberünk szépen hazament, csak hogy néhány órával később ismét ott toporogjon a kórház recepcióján.

Az történt ugyanis, hogy az esti órákban kifogott rajta egy olyan egyszerű és mindennapos művelet, mint az orrának kifújása. Egy átlagember legalábbis úgy képes zsebkendőbe trombitálni, hogy a helyén marad a szemgolyója, de ez szegény Johnnynak abban az állapotában nem igazán jött össze.

„Kiugrott a szemgolyóm, valahogy így, hogy szörcs, úgyhogy felhívtam a produceremet azzal, hogy vissza kell mennem a kórházba.”

Bármennyire is fura látvány lehetett Knoxville kocsányom lógó szemmel, a szemgolyót viszonylag egyszerű volt visszarakni a helyére, de mielőtt a kezébe nyomták a zárójelentést, az orvosai a lelkére kötötték, hogy egy hétig lehetőleg ne erőlködjön.

„Nem volt szabad tüsszentenem sem, de hát ez milyen már, ha hapciznod kell, akkor hapcizol, nem?”

Mostanra már valószínűleg kitaláltad, hogy mi történhetett. Igen, emberünknek másodjára is kiugrott a szemgolyója egy tüsszentésnek köszönhetően, de ekkor már saját maga nyomta vissza a helyére.

Kedves sztori, aminek a legfőbb tanulsága, hogy ha van választásod, inkább ne abból akarj megélni, hogy rendszeresen összetöröd magad!

(via)

Ez is érdekelhet:

370 millióért kelt el egy parkolóhely Hongkongban

Egy parkolóhely, melyen egy darab autó meg tud állni.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Ez a srác nem simán utcazenész, hanem utcazseni

Mi is nehezen hisszük, de igaz: Deadpool és Rozsomák sört reklámoznak

További cikkeink a témában
Titkos helyek, amiket csak a hajósok ismernek Horvátországban
Hirdetés