A miérteket már kár kérdezni.

Mint ahogyan az közismert, nagyjából 15 évvel ezelőtt a Föld vezetői egyességet kötöttek a Sátánnal. Az egyezség értelmében ha nem remake-elnek vagy rebootolnak egy-egy filmet havonta, akkor a Föld azonnal a lángok martalékává válik, Hollywood pedig a nyomást érezvén már tényleg szinte mindent remake-el vagy rebootol, ami reggel a vécén az eszébe jut.

Így esett a választás a Több mint testőrre, ami nem csoda, hiszen kell a világnak egy új "avaralvéjzlavjú", vagy legalább annak reggaeton mixe, testőrök és popsztárok pedig azóta is élnek és dolgoznak, akár össze is jöhetnek, biztos nekik is van kardjuk, úgyhogy a mozinézők is jól járhatnak, és a Föld sem döglik bele ebben a hónapban.

Szóval jön a Több mint testőr rebootja, amit már 2011 óta terveznek, de valahogy nem akar összejönni. Mindegy, majd most, végül is mindegy, mert 10 éve sem érdekelt volna senkit, és most sem. Persze ki tudja, mi lesz a projekt sorsa, mivel az eredeti irdatlan nagy siker volt, 411 millió dollárt hozott a konyhára, a filmzenéje 18-szoros platina lett, Grammyt nyert, az I Have Nothing-t és a Run to You-t pedig Oscarra is jelölték, de vesztettek az Aladdin A Whole New Worldjével szemben.

Viszonylag érdekes, hogy a filmet az a Matthew López írja, akinek eddig egyetlen meló áll a neve mellett, de az az HBO Híradósokja (The Newsroom), ami meglehetősen jól sikerült. Nem lehetetlen, hogy Lopez jobbat ír majd, mint az eredeti, ami maradjunk annyiban, hogy nem volt minden idők legkimunkáltabb forgatókönyve. És mivel tudjuk, hogy most fennhangon akarod visítani, amit ilyenkor visítani kell, íme az I Will Always Love You karaoke-verziója:

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában