A forgalmazók sem hülyék. Nem fogják csatába küldeni a drága pénzen fejlesztett játékaikat akkor, amikor a potenciális vásárlók legnagyobb része valamilyen vízparton barnítja a hátát citromos sört szürcsölve. Azért eléd pakolunk két címet, amire még mi is felkaptuk a fejünket… aztán visszafeküdtünk napozni.

F1 2015

Megjelenés: 2015. július 10. – Platform: PS4/X1/PC

Na most tényleg, ehhez mit fűzhetnénk hozzá. Ha szeretsz játszani és bírod az F1-et, akkor neked nem is nagyon kell ajánlgatni, ha meg nem, akkor meg nem is érdemes törni magunkat. Ennyi.

God of War III Remastered

Megjelenés: 2015. július 15. – Platform: PS4

Ez itt kérem szépen a Playstation 3 legjobb, leglátványosabb, legbrutálisabb akciójátékának felpimpelt újrakiadása, ami júliusban PS4-re érkezik. Aki anno lemaradt róla, annak a beszerzése kötelező, aki szerette, annak is, aki pedig nem szerette, az nézzen tükörbe és kérdezze meg magától, hogy mi a fenét akar tulajdonképpen egy videojátéktól! Kratos történetének záró fejezetében minden megvan, amiért ezt a műfajt szeretjük: hatalmas harcok, árulás, eget rengető akció, meghökkentő brutalitás, jó nők és maga a főhős, aki talán a játéktörténelem legkeményebb, legdühösebb arca. Nem érdemes kihagyni.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

További cikkeink a témában
Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet
Hirdetés