Ha mégis, akkor nincs igazság a Földön! Az Univerzum most valamit nagyon benézett.

A csajt Jayde Pierce-nek hívják és néhány napja ezt a képet posztolta az Instagramjára:

Jól látod, az ott a hölgy balján nem más, mint Bieberék leghíresebb gyermeke, aki nemrég egy olyan Földre szállt angyalt rúgott ki az ágyából, mint Selena Gomez. Nem vagyunk tinimagazin, ezért viszonylag tiszta lelkiismerettel le merjük írni, hogy Justin munkássága szerintünk annyit használ a popzenének, mint egy kiadós nyári jégverés a szőlőtermésnek. Mindemellett a srác mostanára már úgy el van szállva, hogy az egója feltehetőleg épp a napokban előzte be a Voyager-1-et. Épp ezért sokkol minket a hír, hogy a gyerek egy ilyen bombázóval nyomul, aki - mondjuk ez már egyéni ízlés dolga - helyből van olyan dögös, mint az egyébként szintén nem kispályás Gomez kisasszony nekifutásból. Na most vedd be a szívgyógyszert!

Úgy nagyjából ez a szitu. A hölgynek van egyébként egy YouTube-csatornája is, melyen keresztül sminkelési tippekkel szórja tele a virtuális teret és amelynek feliratkozói nem sokkal azután fognak hirtelen osztódásnak indulni, hogy az ominózus bieberes kép megragad a köztudatban.

Minket egy kicsit most gyilkol az irigység, de valahogy majd túltesszük magunkat rajta. Ügyes vagy, Justin! Csak így tovább!

(via BroBible, Instagram)

És ezt olvastad már?
Hogyan válasszunk minden igénynek megfelelő számítógépházat?
További cikkeink a témában